Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Valamelyik cikkben olvastam ezt az értéket (10 fok), de most így hirtelen nem találom. Lehet hogy maximális hőfokok különbsége volt, átlagban kevesebb, a tököm tudja, nem vagyok katalógus. PH-s cikkre emlékeztem, de ott nem találtam, csak ennyit: A hűtőrendszert is továbbfejlesztették, így a friss ThinkPadek, bár elődeikhez képest valamivel több energiát disszipálnak, a jobb hatásfok miatt összességében kisebb felszíni hőmérséklettel és halkabb aktív hűtéssel üzemelhetnek. ([link]).
A Vista annyiban jobb hogy szoktatod magad hozzá, előbb-utóbb az asztali gépen is ezt kell használni. Elvileg biztonságosabb, sok hibajavítást is kapsz vele (és új hibákat is
). És a terméktámogatása is később jár le. Ez a jövő, mindenképp rákényyzerülsz előbb-utóbb, akkor már jobb ha legálisan kapsz egyet a notidhoz, mintha warezolnod kéne egyet valahonnan.
Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 640 G5 - i3-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook AIR 13 M1 CHIP! 8GB/256GB SSD Magyar! Fulldoboz! Akkumlátor 88%!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple MacBook PRO M3 16 (RAM 36 GB, SSD 512 GB) 2023
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 zsanér törött laptop
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). És a terméktámogatása is később jár le. Ez a jövő, mindenképp rákényyzerülsz előbb-utóbb, akkor már jobb ha legálisan kapsz egyet a notidhoz, mintha warezolnod kéne egyet valahonnan.