- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Scalpel
senior tag
Ez a rövid kapcsolat úgy nézett ki, hogy, kezembe vehettem egy rövid "ez nagyon sokat ér" és egy "leejted megdöglesz" mondat keretében...
Jó a Marvin, ráadásul a Tiednek már történelme van... én meg évekig gyűjtöttem a Certinámra... azzal mostanság írom a történelmet...
Sokat megélt óraként néhány Vostok maradt ránk öcsémmel nagyapámtól.
Milyen jók azok is!
Mandzsettagombról ugyanezt tudom elmondani...Egyik születésnapomra kaptam meg, hogy most már rám vár, hogy használjam... messze vagyok én attól, hála égnek...
Akit itt sértünk ezen rövid eszmecserénkkel, attól elnézést kérek, de az óra legalább olyan érzelmeket képes egy férfiből kiváltani, mint egy ThinkPad. Több, mint használati tárgy. Megtestesült tökéletes mérnöki műalkotás, aminek saját lelke teremtetett.
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- Ford topik
- Formula-1
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Filmgyűjtés
- Belépőszintű M.2-es SSD-t prezentált a Team Group a PCI Express 4.0-s halmazban
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest