- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNewDawn
addikt
Na igen, aki anno megjelenés után nem sokkal beszerezte a játékot és végig is tolta iziben, szerintem kb mindenki beleesett ebbe a dologba első végigjátszás alkalmával
Bevallom őszintén, engem is hajszál választott el tőle, hogy Triss mellé Yent is behúzzam...
Az unikornis meg is volt persze vele, meg ugye első 2 játékban is kb MINDENKIT IS megdugtam Triss mellett, a másodikba is pl Cynthiát is, aki pokoli fájdalmat okozva figurává változtatta Trisst ( A harmadikra jutottam el odáig, hogy miután még meg is kínoztatta magát értünk meg Ciriért, hogy akkor nem lesz mellette más... De nem sokon múlott tényleg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Energiaital topic
- Path of Exile (ARPG)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest