Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Biga123

addikt

válasz tibaimp #28134 üzenetére

Hidd el küzdöttem mint disznó a jégen.
    Nem kicsit voltam idegbeteg a 2.évadtól, de végigtoltam.
    A 3. nál jött a megvilágosodás : "Nem kell nekem ezt néznem!" (és visszamentem játszani inkább W3 at :D)
    Trendeket elemeztem azt szerintem lehet anélkül is hogy láttam volna.
    Amúgy sok esetben támaszkodom imdb pontokra, és nekem az jött le hogy az 5-6 os pontszámnál lehet gyöngyszemeket találni, de alatta ritkán, az 5-6 körüli általában megosztó, oda férnek be a "fura" filmek :D , na ezek jönnek be inkább, nem pedig a túl hype-olt harisnyás hősös.
    De kijelenteni hogy a"haterek" miatt alacsony a pontszám az is picit visszás :F a showrunnerek szokták ezt tolni :D amikor nem akarják elfogadni , hogy márpedig nem jó amit csináltak.
    Példádnál maradva a Hófehérkére is ezt mondták :D
    Örülök hogy neked tetszett, de én nem megyek helybe a pofonért, úgy hogy már kaptam egyet , minus Cavil , szal nálam a sorinak vége . És hiszek az IMDB nek :R

szerk: és igen valószínűleg a witcher fan-ok húzták le a pontozást, de hát mi is azok vagyunk nem ? Ha jó lenne a sori akkor az a 3800 ember lazán bepontozhatta volna pl a patkányos részt is 7-8 környékére. Mint ahogy ez meg is történik sok anime esetében, mert réteg műfaj, és az elvakultak nyomják a pontokat ezerrel , valószínűleg azért mert hű a lore hoz. De itt ez nincs meg, ezt számomra bebizonyította az első 3 évad.

Új hozzászólás Aktív témák