Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerii
addikt
válasz matyialiga #7450 üzenetére
Ilyen kamusz@rokat minek linkelsz?
-
makro
senior tag
válasz matyialiga #7450 üzenetére
Megörültem én is, végre jön pár új jelenet... sajnos csak az eddigi részekből vannak összevágva jelenetek.
-
Jakesz
addikt
válasz matyialiga #7459 üzenetére
Már nem elérhető.
Szóval Walking Dead 6. évad előzetes, magyar felirattal.
Úgy tűnik, hogy Rick és Morgan riválisok lesznek. -
Yayoh
aktív tag
válasz matyialiga #7461 üzenetére
-
tonyrulez
őstag
-
james001
veterán
válasz matyialiga #7534 üzenetére
Kirkman azért mondta hogy a vírus lesz a középpontban itt,szóval igen megmutatja hogy tört ki a dolog,de arról is legyen már szó hogy honnan/ki miatt/miért történt ez.
[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
james001
veterán
válasz matyialiga #7538 üzenetére
Vagy Kirkman sem tud egy normális sztorit kitalálni rá azért nem mond róla semmit.
-
makro
senior tag
válasz matyialiga #7542 üzenetére
Lehet kiderül, hogy egy hatalmas elzárt területen bohóckodtak, az emberek pedig tudomást sem vettek a zombikról a világban. A rádió/tv bemondások meg direkt megtévesztés miatt készültek.
A hétvégén lehet letöltöm és megnézem én is az első részt. Kidolgozásra mennyire tűnik gagyinak nektek?
-
enginev3.0
félisten
válasz matyialiga #7570 üzenetére
Azért ennyire ne spoilerezz, nem tudtam hogy az igazgató már nem lesz ép elméjű
A kórházas dologra bevallom nem figyeltem ennyire, bár furcsa hogy akkor még is hogy harapta meg őket az útonA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
enginev3.0
félisten
válasz matyialiga #7578 üzenetére
Nem nagyon szoktam előzetest nézni
Egyébként a kórházban mondták hogy az öreg mellett egy másik ember is meghalt
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
L_YKing
addikt
válasz matyialiga #7584 üzenetére
En is igy gondoltam. Az meg mindig erdekel, hogy a kisbaba illetve a kerekesszekes zombi tud e jarni..
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
jegenye77
addikt
válasz matyialiga #7620 üzenetére
Kémia
A tini drogos srácért az anyja megtesz mindent a műfater meg mivel ezt a nőt választotta szintén igyekszik megtenni mindent a gyerekért.
Tini csaj meg pont olyan korban van amikor aztán a szülők neki semmit ne mondjanak meg,pláne ne a műfater.
A másik srác még nem sokat szerepelt de érződik,hogy haragszik a faterra mivel gondolom az hagyta ott őket.
Majd mikor jobban elszabadul a pokol (vagyis a zombik ) akkor biztos kevésbé lesznek utálattal a másik iránt.Mentik egymást,ahogy tudják.
szerintemSok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
Kvelstadt
veterán
válasz matyialiga #7725 üzenetére
Ara értettem hogy úgyanúgy hogy hat résszel nyit ez is.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
razorka777
veterán
-
leslieke
Jómunkásember
válasz matyialiga #7745 üzenetére
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Outlander
addikt
válasz matyialiga #8307 üzenetére
Tehát a 6/8-as rész utolsó 10mp-ből sok reklámmal és zenével csináltak egy 30mp-es trailert?!
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
james001
veterán
válasz matyialiga #8511 üzenetére
Dwight tök máshogy néz ki a képregényben,plusz le van égetve a fél feje ugye. Bár ki tudja lehet itt ő lesz az,a sorozat meg a képregény sok mindenben eltér úgyis. Amúgy még meg se néztem az új részt,remélem lesz rá időm ma már.
-
Woodslave
félisten
válasz matyialiga #8602 üzenetére
hát az kemény húzás lenne a közönségkedvencet (nem erre a közönségre gondolok, mert itt már mindenki csak fikázik ) kinyírni mondjuk ha nagyot akarnak ütni akkor nincs más olyan karakter most akinek a halála ekkorát szólna [ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
killer095
őstag
válasz matyialiga #8831 üzenetére
Rick twitteren azt irta még ők sem tudják ki az aki meghalt ugyanis ebben a jelenetben senkit nem vert agyon nincs szereplővel felvéve.
Szóval valószínűleg félrehaljuk,vagy rick kamuzikORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assetto Corsa Competizione
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs