Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1451) bLaCkDoGoNe válasza doc (#1448) üzenetére


bLaCkDoGoNe
veterán

Ha beleszólhatnék: a Gamepod-os teszt konklúziója nem 10(/10), hanem 100 (/100), azaz konkrétan tökéletesnek, hibátlannak van beállítva a játék, pedig egy százalékos értékelésnél azért finom árnyalatok is szerepelhetnének (97-98-99%).

"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#1452) koxx válasza S e t h (#1450) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

Magamra mert előrendeltem, és a cégre is amiért nem azt kaptam amit vártam. De igazad van, ez 10/10-es játék csak nekem szar az ízlésem.

(#1453) S e t h válasza koxx (#1452) üzenetére


S e t h
nagyúr

Igazam lehetne, feltéve ha írtam volna ilyet.
Szóval beszoptad és csalódott vagy, így már érthető.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#1454) FunPro válasza bLaCkDoGoNe (#1451) üzenetére


FunPro
senior tag

Itt igazából megint az indoklás/érvelés hiányából van probléma.

Semmi probléma nincs a 10-es végpontszámmal, ha meg van indokolva.

Grafika: 10/10
Zene: 10/10
Játékmenet: 9/10
Sztori: 9/10

Összesen: 9,5, kerekítve 10. :K

Ezzel így nincs semmi probléma, csak amikor ez nincs így levezetve, már félrevezető a végpontszám.

[ Szerkesztve ]

I'll try my best, and that's the best anyone can do.

(#1455) koxx válasza S e t h (#1453) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

Szerencsére eladtam ezt a fost. És igen, felkur ha nem azt kapom a penzemert amit várok.

[ Szerkesztve ]

(#1456) cyberkind válasza FunPro (#1454) üzenetére


cyberkind
félisten

Aki valamennyire benne van a gamingben, pláne a konzolos ágban, az tudja, hogy a ND játékok egyedül csak a sztorin bukhatnak vagy mehetnek a mennybe, itt meg a sztoriról nem is lehetett de nem is akartak megosztani semmi olyat.

Ezen szempontok alapján nálam a játék 8.5 (az 5 pontos sztori húzza le ennyire).

Paranormal Cocktivity

(#1457) bLaCkDoGoNe válasza FunPro (#1454) üzenetére


bLaCkDoGoNe
veterán

Persze.
Én csak arra az okfejtésre reagáltam, hogy "nehany kisebb, vagy esetleg egy vagy ket valamivel nagyobb hibaval meg siman kaphatsz otost" (amiben doc-nak amúgy tök igaza van), csak hát a teszt 100-as skálán pontozódott, ahol azért lett volna lehetőség árnyaltabb értékelésre.

"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#1458) FunPro válasza bLaCkDoGoNe (#1457) üzenetére


FunPro
senior tag

Ez így van.

Egyébként a dolgozat is ugyanilyen elven működik, mert ha a %-os megoszlást nézzük, ott csak a hibátlan dolgozat kaphatja meg a maxot. Tulajdonképpen, ha csak a jegyeket látod, a dolgozat is hazugság. :D

I'll try my best, and that's the best anyone can do.

(#1459) bLaCkDoGoNe válasza FunPro (#1458) üzenetére


bLaCkDoGoNe
veterán

The cake is a lie.

"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#1460) doc válasza bLaCkDoGoNe (#1451) üzenetére


doc
nagyúr

Oh, a gamepodos tesztrol lemaradtam, megkeresem :D
En imadom ezt a jatekot, eletem jatekelmenye. De en sem adnek ra 100 pontot.
A vegen mikor Ellie megkimeli Abbyt, az szerintem nem volt hiteles (es nem, nem azert mert meg akarnam olni Abbyt, egyszeruen szerintem a valosagban siman vizbefojtotta volna).
Megertem hogy van akinek a jatekmenetben is vannak hianyossagok vagy tobbet vart (fuggetlenul attol hogy NEKEM tokeletesen bejott).
Osszessegeben en, a sajat, nyilvan elsosorban szubjektiv szempontjaim alapjan inkabb olyan 96-98 pont korul adnek neki a 100-bol.

(#1461) doc válasza koxx (#1427) üzenetére


doc
nagyúr

GoW-t nagyon elkezdenem mar, lassan sort keritek ra, kivancsi vagyok, remelem imadni fogom :)
UC4 elkepesztoen kidolgozott, abszolut profi, de mint jatek, nekem nagyon keves. A jatekmenet mar a harmadik resznel is nagyon untatott 20 perc utan, igazabol azert toltam vegig mert azert megiscsak 'illik' (most egyebkent a Lost Legacyvel jatszom, az eddigiek alapjan kb ugyanaz), meg mert kb belathato hosszusagu jatek. A TLOU2 az UC4-nel legalabb egy nagysagrenddel tobbet nyujt elmenyben, jatekmenetben, komplexitasban, sztoriban.

(#1462) doc válasza ImACeltic (#1428) üzenetére


doc
nagyúr

"Ebben a játékban nincs jó és rossz oldal, hanem egyik és másik." - pont ez a jatek lenyege, ameddig nem jutnak el sokan, mert leragadnak ott hogy "kinyirtak az EN JOELEMET, dehat azt nem lehet!".
Mennek ezek a hulye "Ellie or Abby?" postok, volt amelyik ala oda is kommenteltem hogy ha ez a kerdes felmerul, akkor nem ertetted meg hogy mirol szolt a jatek...

(#1463) ForRedGlory válasza ImACeltic (#1442) üzenetére


ForRedGlory
félisten

Visszakérdeznék. Mégis mit tett hozzá a játékhoz a leszbi vonal, leszámítva a görcsös megfelelni akarást a jelen kor eszméinek?

(#1464) doc válasza ForRedGlory (#1463) üzenetére


doc
nagyúr

en is kerdeznek: miben zavart a "leszbi vonal"? az a par mondat ami ezzel foglalkozott, annyira szornyuve tette a jatekot? SOKKAL tobb idot foglalkoztak pl Ellie urkutatassal kapcsolatos szenvedelyevel, de szinte meg azzal is hogy birja a zsirafokat. Nem beszelve arrol, hogy megtanult uszni.
Ezekhez kepest az hogy "ja, egyebkent leszbi" total lenyegtelen, egy apro mozzanat ami emlites szintjen jelent meg. 2014-ben :D

(#1465) ForRedGlory válasza doc (#1464) üzenetére


ForRedGlory
félisten

Válaszoltam. Ha nem tudsz a sorok között olvasni az a te gondod. Mind1, kár is volt írni. Többet nem fogok.

[ Szerkesztve ]

(#1466) cyberkind válasza ForRedGlory (#1465) üzenetére


cyberkind
félisten

Most itt leszbi vonal, de nem most derült ez ki. Viszont ha ez heteroként van jelen a játékban, tehát gondolok itt arra, hogy amikor Ellie Dina-val smárol vagy együtt van, ha ez egy pasival történik, az nem zavar volna? Engem az zavart, vagy inkább nem értettem, hogy tényleg ilyen sok idő van a gyengéd romantikára ebben a világban, vagy lehet csak én tartottam soknak? :D

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#1467) mango21


mango21
csendes tag

Az első rész miatt vettem annak idején a ps-t. Szerintem az zseniális lett. Tetszett a játékmenet és a történet is. Számomra all time dobogós. (Többször végigjátszottam ps3-on és ps4-en is.)
Örültem, hogy készül a második rész. Novemberben jó áron lehetett ps4-et venni, így megvettem. Tudtam, hogy előbb utóbb a part II miatt úgyis vennem kell. Így legalább nem került olyan sokba. A megjelenésig kijátszottam a számomra érdekesnek tűnő ps4 címeket (Detroit, Days Gone, RDR 2, Death Stranding, Uncharted 4 és LL).
Eljött a megjelenés. Az első részhez képest sokat fejlődött. Szép grafika, részletek kidolgozottsága stb. Nagyon tetszik a megalkotott világ.
Viszont a szereplők és a sztori számomra hatalmas csalódás volt. Új dolgokat nem nagyon tudok írni, mert előttem már többen is elmondták a véleményüket, és sok mindenben egyetértek velük. Abby karakterét én sem tudtam megkedvelni, számomra a kinézete is hozzájárult ehhez. Érződött, hogy sok mindent megtettek azért, hogy megkedvelje az ember, mégse sikerült. Joel halála nem lepett meg annyira, a kivitelezés persze igen. Elég erős jelenet volt. Az első részben jól működött az Ellie-Joel páros. Itt csupa unszimpatikus szereplők voltak. Bizonyos dolgokat úgy érzem túltoltak. A játék hosszabb lett. Azt hittem ez jó hír, de egy pont után már nagyon akartam, hogy vége legyen. Erőltetett volt. Érdekes ötlet volt, hogy megmutatták a másik oldalt is. Tudták, hogy megosztó lesz. Megértem azt is ha valakinek tetszik a játék, de nekem a történet miatt nem lesz olyan emlékezetes alkotás, mint az első rész. Nem tudom, hogy lesz e 3. része, már nem is érdekel. Lehet hogy túl magasak voltak az elvárásaim, nem tudom. Számomra voltak ennél sokkal érdekesebb játékok is ps4-re (szerencsére). Végigjátszás után el is adtam a ps4-et.

(#1468) koxx válasza doc (#1461) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

Nee még nem kezdtél bele? :Y
Nálam ez volt az első gow játék, az előző részek kimaradtak (volt is nagy csalódás a gow3 esetén) 15perc játék után azt mondtam, hogy már megint mi ez a szar szörnyhentelős idiótaság, pár napig nem is vettem elő aztán vmi hosszabb hétvégén adtam neki egy újabb esélyt és annyira beszippantott, hogy 2 kontrollert kellett folyamatosan töltögetnem :D visz a sztori, a fejlesztések, kíváncsi vagy, hogy mi lesz a következő lépés, iszonyat sokat lehet barangolni benne.(közben meg gyakni a rosszarcú szörnyeket)

(#1469) doc válasza koxx (#1468) üzenetére


doc
nagyúr

mindig volt mas: Horizon, Detroit, most TLOU2, ami utan a Witcher3-nak alltam neki, de a GoW nem fog kimaradni :)

(#1470) ImACeltic válasza ForRedGlory (#1463) üzenetére


ImACeltic
őstag

Ellie leszbikusságát már felvezették a Left Behind-ban, plusz nekem akkoriban sem tűnt erőltetettnek. Nyilván ha már leszbikus Ellie, akkor azzal kezdtek valamit a Part 2-ben, ami továbbra sem zavart engem. Attól féltem a leak-ek alapján - pontos dolgokat nem tudtam, csak azt olvastam, hogy nagy LMBTQ erőltetés megy benne -, hogy ezen a leszbi vonalon kívül más is lesz benne, ami nagyon izzadság szagú. Na de ez a pár soros és perces Lilly-Lev "átváltozás" melléktörténet kurvára nem zavart engem mert nem éreztem erőltetettnek. Sőt, adtak okot Lev-nek, hogy megszökjön a Szerafitáktól, aminek következtében találkozik Abby-val, akire pedig olyan hatással van, hogy nem öli meg Dinát és Elliet a színházban. Tehát ez igenis hozzátett a sztorihoz, de mégsem éreztem görcsös megfelelni akarásnak a mai trendeknek.

Persze tudom, hogy Neil Druckmann nagy LMBTQ meg feminista fan, de még egyszer, szerintem nem voltak zavaróak ezek a dolgok a játékban. Maga az egyedi és kurva jó - szerintem - sztori mellett ezek eltörpültek.

Gamer(PS5, PC), sport fan.

(#1471) koxx válasza ImACeltic (#1470) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

Bár Ellie és Dina leszbikussága lenne a legnagyobb bajom a játékkal :)

(#1472) ImACeltic válasza koxx (#1471) üzenetére


ImACeltic
őstag

De látod, mindenki másba köt bele. :D

Gamer(PS5, PC), sport fan.

(#1473) belan válasza mango21 (#1467) üzenetére


belan
addikt

Pontosan jole ellie páros verhetetlen! Ha lesz harmadik rész ott már lehet ettől is jobban elfajúlnak a dolgok.

[ Szerkesztve ]

Playstation 5 slim & SS Nova 7 & LG OLED65C9.Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING

(#1474) cyberkind válasza belan (#1473) üzenetére


cyberkind
félisten

Ugyan, ott meghal Ellie és ennyi lesz a nagy "trauma", meg aki megszerette Dinat és Tommy-t, azoknak még az ő haláluk lehet "trauma", ebben most már nincs több, én kifejezettem egyik karakterhez se ragaszkodom már. :D

Paranormal Cocktivity

(#1475) belan válasza cyberkind (#1474) üzenetére


belan
addikt

Vagy nem hal meg senki ;] gyógymód lesz a cél max ellie hal meg a gyógymód a emberiség miatt, de lehet nem kell belehalnia. Elég volt szerintem ez a bosszús téma meg a sok értelmetlen halál.

Playstation 5 slim & SS Nova 7 & LG OLED65C9.Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING

(#1477) ImACeltic


ImACeltic
őstag

Gamer(PS5, PC), sport fan.

(#1478) bLaCkDoGoNe válasza ImACeltic (#1477) üzenetére


bLaCkDoGoNe
veterán

Ezdejó!

"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#1479) ImACeltic


ImACeltic
őstag

Megvettem a játék nagy, 200 oldalas art book-ját és ebben benne vannak olyan korai ötletek, mint pl Abby beszivárgott volna Joel életébe a végül a halála napja előtti esti táncikálós esten. Vagy hogy Ellie-nek lett volna kutyája az útja során. Tök jó ilyeneket megtudni. Remélem lesz hasonló dokumentum film a játék készítéséről, mint az első résznek a Grounded.

Újabb infó, eredetileg Maria informálta volna Ellie-t Abby hollétéről a farmon.

[ Szerkesztve ]

Gamer(PS5, PC), sport fan.

(#1480) belan válasza ImACeltic (#1479) üzenetére


belan
addikt

Hát tény ritka egy játékkal volt dolgunk, 1 rész még mindig közelebb áll hozzám, de 2 rész is zseniális hiába nem voltam oda annyira a sztoriért.

[ Szerkesztve ]

Playstation 5 slim & SS Nova 7 & LG OLED65C9.Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING

(#1481) Brenor


Brenor
aktív tag

Tegnap vittem végig a játékot, és szerintem zseniális lett. Szerintem nem kellett volna ez a felesleges hiszti, mivel a történet rendben volt, Abby egy jól megírt karakter lett, nekem nagyon tetszett az, hogy az antagonisták nem azok a tipikus fekete-fehér karakterek voltak. Kell egyfajta nyitottság az ilyen történetek iránt. Nekem az a teóriám, hogy sokan azért nem tudták befogadni ezt a történetet, mert egyrészt hollywoodi trash fogyasztók, akik odavannak mondjuk a Marvel filmekért, és ők nem biztos, hogy ezt a történetet értékelni fogják. Nem csak a Hollywood tehet az infantilizmusért, hanem az olyan játékok, mint Fortnite, LoL, CoD. Ezekből a játékokból hiányzik a mélység és az antagonisták szuper gonoszok.
Megnéztem az Angry Joe értékelését és beszarás mekkorát hisztizett 40 percen keresztül. :D Annyira felszínes ember, hogy az valami hihetetlen. Az volt a baja, hogy nem olyan volt, mint az első rész nem a Joel, Ellie kalandjai folytatódtak, ezen dühöngött 40 percen keresztül. :D Eszembe jutott a Twin Peaks 3. évadai. Ott is rengetegen hisztiztek, mert nem olyan volt, mint az első két évad, de szerintem a legjobb évada lett. Úgy látom a probléma infantilizáló szórakoztató iparban van, és emiatt nem nyitottak az emberek új és mélyebb dolgokra.

(#1482) bLaCkDoGoNe válasza Brenor (#1481) üzenetére


bLaCkDoGoNe
veterán

...és egy újabb "akinek nem tetszett, annak azért nem tetszett, mert nem volt elég nyitott, mert infantilis, felszínes alak, trash-fogyasztó; bezzeg ÉN mekkora ász vagyok, ÉN nyitott elmével megértettem és nagyon tetszett". Köszönjük.

[ Szerkesztve ]

"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#1483) -FLY->


-FLY->
őstag

Lepörgött a sztori, szerintem iszonyatosan jóra sikerült. Nagyon jó lett Abby és Ellie kidolgozása, története. Óriási löketet adott a dolognak, hogy szétcsapta Joel búráját, innentől kb le sem tudtam tenni. Vége is tökéletes volt odáig, hogy leszedte a fáról Abbyt szvsz, azt az utolsó fightot nem értettem, de még rágom-agyalok. Sztori nagyon jól játszott az érzelmeimmel, ami nagy löketet adott nekem. Várom a következőt, GJ ND!

(#1484) cyberkind válasza Brenor (#1481) üzenetére


cyberkind
félisten

Totál téves a megállapításod sokunk felé, én egyszerűen azért nem tudtam befogadni a sztorit, mert szar, nincs itt egetrengető megfejtés, valakinek ez jó és elég, valakinek nem, én totál más irányba vittem volna a sztorit, vagy ezt máshogy, de ez van, így jártunk, majd mások megmutatják miként kell ezt csinálni.

Paranormal Cocktivity

(#1485) FunPro válasza Brenor (#1481) üzenetére


FunPro
senior tag

Én mondjuk tényleg elég szexistarasszista vagyok, hála az ilyen megnyilvánulásoknak és az ilyen produktumoknak. :K

I'll try my best, and that's the best anyone can do.

(#1486) ImACeltic válasza cyberkind (#1484) üzenetére


ImACeltic
őstag

én egyszerűen azért nem tudtam befogadni a sztorit, mert szar, nincs itt egetrengető megfejtés

Ez is egy vélemény, de a gamer társadalom szerencséjére a kisebbség gondolja így.

Milyen megfejtés? Nem lehet minden játéknak/filmnek/sorozatnak olyan megfejtése, mint pl az Arrival filmnek van. Egyébként az, hogy nincs, még nem jelenti azt, hogy rosszabb a termék.

Gamer(PS5, PC), sport fan.

(#1487) FunPro válasza ImACeltic (#1486) üzenetére


FunPro
senior tag

A nincs itt megfejtés a kommentre vonatkozott, nem a játékra.

Legalább is, ha tippelnem kéne... :K

I'll try my best, and that's the best anyone can do.

(#1488) cyberkind válasza FunPro (#1487) üzenetére


cyberkind
félisten

Így van, másrészt meg ha megfejtés kell és játék, nekem az a Bioshock Infinite, na az méltó folytatása kb mindennek is. :K

Paranormal Cocktivity

(#1489) belan válasza -FLY-> (#1483) üzenetére


belan
addikt

Hát szerintem pont nem jole-el kelet volna ezt elerni szerintem nem méltó folytatása a első résznek, abby meg mai napig nem tudtam bedogadni számomra egy semleges karakter a játék zseniális még így is vagy is vannak benne olyan jelenetek. Így is ritka sajnos a ilyen játék de én nem ájultam el a sztori részétől . De valahol éreztem hogy valakit ki kell írni játékból pont egy joelt hogy a hatás meg legyen mert máshogy sajnos nem ment nekik, két imádott karaktert joelt elliet degradál a játék hogy egy ilyen travi forma abbyt rakjon a középpontban meg el jatsza a játék velünk abby meg sebhelyes arcú emberke sztorija kicsit hasonlitson jole elliehez. És ebby bosszúja be tejesedik persze utána rá ébred nem volt értelme de persze ellie bosszúja nem pont mikor abbyt kellet volna megölni akkor világosdik meg teljesen vicc. Abby megölt volna a városba mindenkit hogy jolet el kapja de ő a Szent mert ellie el engedte 2x vicc és ellie a rossz mert le gyilkol mindenkit. Persze abby ölébe pottyant jole 😂 neki nem kellet mást megölnie.Szóval a sztori sántít nekem de zseniális jole ellei kapcsolata és a részletek a játékban!!!! De ez új karakter :O abby.

[ Szerkesztve ]

Playstation 5 slim & SS Nova 7 & LG OLED65C9.Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING

(#1490) bLaCkDoGoNe válasza belan (#1489) üzenetére


bLaCkDoGoNe
veterán

Biztosan értékesek a gondolataid, de képtelenség elolvasni őket. Ha használnál központozást, az már sokat segítene az emészthetőségen. :K

"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#1491) Rage47 válasza bLaCkDoGoNe (#1490) üzenetére


Rage47
veterán

akkor nem csak én hagytam abba az olvasást már az elején:D

(#1492) bLaCkDoGoNe válasza Rage47 (#1491) üzenetére


bLaCkDoGoNe
veterán

Egy jó rejtvényt örömmel veszek egy játékban, de fórumozáskor nem igazán szeretek dekódolni. :B

"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#1493) belan válasza Rage47 (#1491) üzenetére


belan
addikt

Valaki majd el olvass és értelmezi is nem egy nagy feledat csak nektek, erre nem mondok inkább semmit se. ;]

[ Szerkesztve ]

Playstation 5 slim & SS Nova 7 & LG OLED65C9.Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING

(#1494) koxx válasza belan (#1493) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

Már egy helyesírás ellenőrző is sokat segítene. Ez kicsit olyan mintha egy 12 éves írta volna.

Brenor: most aztán megmondtad a tutifrankót, utálom a fortnite-ot és a marvel filmeket is szóval ez most nem talált.

(#1495) belan válasza koxx (#1494) üzenetére


belan
addikt

Nem mondod. :U

Playstation 5 slim & SS Nova 7 & LG OLED65C9.Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING

(#1496) ImACeltic


ImACeltic
őstag

Ti amúgy hogyan folytatnátok a sztorit? Egyáltalán folytatnátok a fő szálat vagy inkább spinoffot vártok?

Ha spinoff, akkor engem egyértelműen az a 20 év érdekel ami alatt Joel egy normális világban élő apából átalakul egy posztapokaliptikus világban túlélő hidegvérű "gyilkossá". A másik ami még jöhet az Abby és Lev útja a megmaradt Firefly-okhoz és a szervezet újjáépítése.

Ha pedig a fő szálhoz kéne ötletet adjak, akkor az az lenne, hogy Abby és Lev megtalálja a Firefly-okat és újra elkezdik keresni a gyógymódot. Közben Ellie megtalálja Dinát és a gyerkőcöt, viszont beüt valamilyen gebasz és már nincs miért éljen, ezért felkeresi Abby-t és a Firefly-okat és beteljesíti a "végzetét", felajánlja magát a gyógymódhoz.

Viszont ez kicsit túl kézen fekvő, szerintem ha a fő szál lesz folytatva, akkor a Naughty Dog csavarni fog ezen, ha nagyjából ezt a vonalat is fogják követni.

Gamer(PS5, PC), sport fan.

(#1497) belan válasza ImACeltic (#1496) üzenetére


belan
addikt

És ellie esetleg nem hal bele úgy is ki tudják nyerni a gyógymódt itt a csavar! ;] Ha jole hidegvérű gyilkos akkor játékba majdnem mindenki az ;] . De lehet ezt folytatni még ezt a játékot szerintem bőven de egyértelmű hogy gyógymód keresése lenne a legjobb sztori szál szerintem.

[ Szerkesztve ]

Playstation 5 slim & SS Nova 7 & LG OLED65C9.Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING

(#1498) ImACeltic


ImACeltic
őstag

Gamer(PS5, PC), sport fan.

(#1499) Bencus88


Bencus88
nagyúr

Sziasztok!
Lepörgött Nekem is a játék. Imádtam minden percét :)
Amúgy tudunk bármit is az életben lévő karakterekről, vagy ez jó lesz az esetleges folytatáshoz?
Dina? Gondolom vissza ment a városba ne egyedül maradjon.
Elie? Hova indult a házból? városba?
Abby? Hova ment a hajóval a végén?
Tommy? azt se láttuk a látogatás óta.

Talán kicsit a happy endet vagy egy lezárást vártam, de gondolom ezek nem véletlenül történtek így. :U

(#1500) belan válasza Bencus88 (#1499) üzenetére


belan
addikt

Hát dina valószínűleg a városba ment vissza de kitudja csavar is lehet benne a folytatás miatt, persze ha lesz de szerintem a városba ment vissza! Ellie dina után ment gondolom, travi abby ;] meg gondolom keresi a Firefliest. Talán gyógymódot keresné abby is a csapatával ha létezik még a Fireflies. Vagy valami hasonló szervezett. Gondolom Tommy harmadik részbe nem kap olyan nagy szerepet ha lesz harmadik rész.

[ Szerkesztve ]

Playstation 5 slim & SS Nova 7 & LG OLED65C9.Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.