Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1428) ImACeltic válasza Imilenni (#1423) üzenetére


ImACeltic
őstag

Ebben a játékban nincs jó és rossz oldal, hanem egyik és másik. Ez a sztori egyik lényege. Nem csodálom ha nem tetszik az olyan embereknek, akiknek ez nem jön le. Ellie sem gonosz, csak kibaszott pipa amiért Joel-t, az apafiguráját kinyírták. Surprise? Hell no! Amúgy Ellie karakterébe is bele kéne ilyenkor látni, hogy Ő lobbanékony és egy ilyen kegyetlen világ szülötte, ahol a túlélés a cél. Még véletlenül se gondoljuk, hogy egy mai insta picsa ugyanígy tenne. Ezt most azért írtam mert az egyenlet megértéséhez nyilván ismerni kell a benne lévő elemeket.

Ellie meg nyilván nem tudta, hogy Mel terhes. Kicsit tényleg mozduljunk már ki a TPS nézetből és másszunk bele a karakterek fejébe. Egy kutyát meg pl én is agyonrugdosnék, ha nekem támadna. Annak ellenére, hogy én is szeretem az állatokat. De azért a saját életem fontosabb egy kutyáénál, nem?

AngryJoe-nak az 50 perces videóját nem fogom megnézni, ennyit már nem akarok áldozni erre, amit már hetek óta kibeszélünk itt. Szerintem nem tud új dolgokat felhozni, amit már ne hallottam volna. Egy 1 perces részletet néztem meg, hogy azon háborog, mért úgy ölték meg Joel-t, ahogy. Egy nem bárány lelkű ember azért lehet szívesen megkínozná azt a fasszopót, aki kinyírja az ember faterját nem? Plusz a Firefly-ok egyik vezér alakja volt, plusz az ellenszer szempontjából talán a legfontosabb ember, aki elérhető. Manny köpése is simán visszavezethető oda, hogy Jerry Anderson egy rendkívül fontos ember volt, aki nélkül kb elvesztették a reményt a Firefly-ok. Ráadásul Manny spanyol, akiknél a köpködés egy érzelem kifejezés is, ha jól tudom.

Én azt mondom, hogy azok, akiknek valami nem tetszik a játékban, főleg a sztoriban, azok fordítsanak legalább annyi energiát az általuk feltett kérdésekre való válasz megtalálására, mint amennyit fordítanak a kérdések feltevésére.

Gamer(PS5, PC), sport fan.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.