Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GoodSpeed #19 üzenetére
Innen vadásztam le, meg volt még vmi kuponakció és úgy jött ki akkor annyira.
De sok hasonló van, ugyanaz a cucc.
-
Hieronymus
veterán
válasz
GoodSpeed #16 üzenetére
Ez nagyon jó.
Az életem első munkahelyén minden évben kaptunk információt A cég teljesítményéről.
Gyári és művi szinten is. Az is nagyon jó volt, mert nem volt viszonyítási alap.Egy teljesen biztos. Hetedikéről - nyolcadikára hajnalban nem vízkövesedett le a rendszer.
A grafikon ismeretében milyen beavatkozást tervezel??
-
Hieronymus
veterán
válasz
GoodSpeed #14 üzenetére
Na ja. A luxusnak ára van.
Nekem volt egy ideig, ahol laktam. Évente tisztítottam és cseréltem az anódit és tömítést, ha szükséges volt.Ha két évente kötelező szerviz van, akkor mit ellenőrzöl? Nyilvánvalóan ennél sokkal többet kibírna tisztítás nélkül a rendszer. Maximális mértékű használattal számolnak a karbantartásban.
Ez esetben mit akarsz mérni? -
Hieronymus
veterán
válasz
GoodSpeed #10 üzenetére
... az okoskonnektorba való invesztálás elsődlegesen a rögtöni, és azonnali 49%-os megtakarítás miatt volt...
Olyan termékeken, amelyből maximum egy darabra van szükség. Magyarra fordítva 51%-os pénzkidobás. Egy mérővel végig lehet mérni mindent. Sőt minden objektumhoz tartozik egy darab hitelesített mérőeszköz. Villanyórának hívják.
Sőt távolról látom, hogy megy e bojler, vagy megy e klíma, miközben vásárolok.
És mit kezdesz ezzel az információval?
Lekapcsolod a bojlert vagy a klímát ha fogyaszt?A legtökéletesebb takarékosságot az OLED tévékkel lehet elérni. Ha éjszakára megvonják az energia ellátást a tévéktől évi néhány száz forintot meg lehet spórolni.
Egyes készülékek éjszakánként regenerálják a kijelzőt, a beégések elkerülésére.Ezeknél a készülékeknél jelentősen megrövidül a készülék élettartama. De megspórolt több ezer forinttal "olcsóbb" lesz az új tévé, amit csak évek múlva kellene újra vásárolni takarékosság nélkül.
Volt egy kérdésem ami szintén nem ment át.
Ezek a távkapcsolók kapcsolgatásra valók. Nyilván ezért vásárolják az emberek és nem a felesleges pénzük lecsapolásáért. Az eszközöket nem a folyamatos kívülről történő kapcsolgatásra tervezik. A tápegységük tervezésekor évi néhány áramszünettel számolnak. Ha fázis maximum volton sikerül ráadni az áramot nagyot kap a pofájára a tápelektronika. Egy bojler esetében szinte mindegy. Egy klíma, tévé, .. sokba fájhat a javítás. (vagy csere)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Évek óta vannak itthon fogyasztásmérőim. Pl EMOS P5821-em, vagy újabban Solight DT26-osok ebből kettő is. Viszont most...
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest