Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hieronymus
üzenetére
Pl ezt. 🤣
-
válasz
Hieronymus
üzenetére
Egy tisztítás 35K, hivatalosan, az Ariston márkaszerviz megköveteli, viszont 2 évente, és akkreditált szerelővel.
-
válasz
Hieronymus
üzenetére
És mit kezdesz ezzel az információval?
Lekapcsolod a bojlert vagy a klímát ha fogyaszt?
Például: volt már olyan, hogy az ADAX KT-906-ot bekapcsolva felejtettem.
Az okosbojler fogyasztásából lehet következtetni a vízkővességének fokára.
Amúgy még a mobilkütyük fogyasztását is mérem, vagy a négy darab elektromos rollerét, nem azért mert ha sokat fogyaszt akkor nem töltöm, hanem kíváncsi vagyok, hogy havonta mennyibe kerülnek. -
válasz
Hieronymus
üzenetére
Mennyi idő alatt térül meg? Teszem azt kimegyek a másik lakásba, a másik városba, már elegendő onnan lekapcsolnom az okosbojlert, a illetve a lakás összes olyan konnektorát amit vezérel. Ha emiatt nem történik zárlat (oké ezt nem tudom meg, hogy nem történt) akkor már megtérült. Folyamatosan monitorozza a fogyasztást és felderíthetőek vele rejtett nagyobb fogyasztók is a lakásban.
A megtérüléshez annyit még, hogy 9000 Ft helyett 4500 Ft volt databja. A fele már megtérült az eredeti árának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy még a mobilkütyük fogyasztását is mérem, vagy a négy darab elektromos rollerét, nem azért mert ha sokat fogyaszt akkor nem töltöm, hanem kíváncsi vagyok, hogy havonta mennyibe kerülnek.