Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: Változások 2. rész
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, értem én persze, csak nekem itt a megtérülés nem igazán volt klasszikus értelemben szempont. Számomra a lényeg ebben a tekintetben az volt, hogy féláron kapom most meg akcióban. Ezen túlmenően már többel nem számoltam.
Példa. Van, aki azért vásárol hűtő-fűtő klímát, mert úgy számol, hogy olcsóbb H-s tarifán mint gázzal fűteni, pl azért, mert nem fér bele a havi limitbe télen, és utána már 7x annyi lesz a tarifa. Ezzel szemben nekem azért van hűtő-fűtő klímám, mert nyáron használom csak, mivel nem akarok 35C fokos lakást, viszont én beleférek bőven a gáz limitbe, és nekem nem érné meg - utánajártam és számoltam - külön egy kábelt behozatni a falig az oszloptól 200K-ért, aztán szekrényzetet kialakítani még 150K-ért, majd szétveretni a lakást, azért, hogy legyen H tarifám.
Nálam tehát az okoskonnektorba való invesztálás elsődlegesen a rögtöni, és azonnali 49%-os megtakarítás miatt volt (ha nincs az akció, akkor valószínűleg nem is mozgat meg a dolog), aztán az olyan finomságok okán, mint: folyamatosan tudom monitorozni mindegyik helyiség fogyasztását, és távolról tudom ki vagy bekapcsolni. Sőt távolról látom, hogy megy e bojler, vagy megy e klíma, miközben vásárolok. A lakás minden olyan helyiségében van legalább egy ahol nagyfogyasztók vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Eladó dobozos, fóliás THERMALTAKE The Tower 600 fehér ház
- GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- Dell Alienware Nvidia Geforce RTX 2080 Super 8GB
- Aztech Szerviz I RETRO Számítógép Szerviz I Szervizelés, Telepítés, Adatmentés, Szoftveres Javítás
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest