Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, értem én persze, csak nekem itt a megtérülés nem igazán volt klasszikus értelemben szempont. Számomra a lényeg ebben a tekintetben az volt, hogy féláron kapom most meg akcióban. Ezen túlmenően már többel nem számoltam.
Példa. Van, aki azért vásárol hűtő-fűtő klímát, mert úgy számol, hogy olcsóbb H-s tarifán mint gázzal fűteni, pl azért, mert nem fér bele a havi limitbe télen, és utána már 7x annyi lesz a tarifa. Ezzel szemben nekem azért van hűtő-fűtő klímám, mert nyáron használom csak, mivel nem akarok 35C fokos lakást, viszont én beleférek bőven a gáz limitbe, és nekem nem érné meg - utánajártam és számoltam - külön egy kábelt behozatni a falig az oszloptól 200K-ért, aztán szekrényzetet kialakítani még 150K-ért, majd szétveretni a lakást, azért, hogy legyen H tarifám.
Nálam tehát az okoskonnektorba való invesztálás elsődlegesen a rögtöni, és azonnali 49%-os megtakarítás miatt volt (ha nincs az akció, akkor valószínűleg nem is mozgat meg a dolog), aztán az olyan finomságok okán, mint: folyamatosan tudom monitorozni mindegyik helyiség fogyasztását, és távolról tudom ki vagy bekapcsolni. Sőt távolról látom, hogy megy e bojler, vagy megy e klíma, miközben vásárolok. A lakás minden olyan helyiségében van legalább egy ahol nagyfogyasztók vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Trollok komolyan
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Építő/felújító topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Intel 7 240H 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asztali PC , i7 10700 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- Beyerdynamic DT 770 Pro - 250 ohm - újszerű
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 12/512GB - Kártyafüggetlen, Zöld, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest