- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anee
csendes tag
válasz
orkester #1542 üzenetére
Nos, igen. Napok óta sokat foglalkoztat a gondolat, h. szerezzek neki egy kis társat. Tényleg nagyon jó lenne. Megrágom a dolgot. Igazából ami miatt még gondolkodom az, h. sokat hallottam arról,ha többen lesznek t*jik a gazdira a mali.? Ha úgy döntök, beköltöztetem a jövevényt, tudom, minél hamarabb kéne...
-
dokar
addikt
válasz
orkester #1350 üzenetére
folyamatosan, de lassan csurgott a meleg víz a csapból, a kád mélyebb felében melegebb volt a víz, úgyhogy odaevickélt a drága. mikor már kettő malacot kivettem, szárazra töröltem, az utolsó malac meg már nagy borjú szemekkel nézett rám, hogy őt nehogy ott felejtsem a kádban. amúgy felvettem a videóra a mosatást, az úszást nem.
-
dragonfx
veterán
válasz
orkester #1294 üzenetére
Nem sajna nekem ő 4 napig volt csak utána elszenderült
Egy kicsit vadabb példánnyal érkezett a teljesen fehér piros szeművel, sokan azt mondták kísérleti egér, de nem az votl szerintem, de kétségkívül kicsit agresszív volt vele, de amugy a rozettás amelyik sjana eltávozott, elejétől kezdve nem evett, csak magába gubozva egy helybe ücsörgött, meg se nyikkant, mozdult semmi, meredten nézettka fejéből, az akvárium sarkába ahol ugye semmi nincs......sajna azóta tom ez egy betegség jele, azt hittem hogy hát új helyre került 200km utazott egy dobozban mégis megviselte idő kell míg megszokja hát sajnos enm ez volt a gond vele, egyszer csaka másik odament hozzám picit meglökte és kész eldőlt azt annyi.....mondjuk tény egy cocafarmról kapta 300-400 közül, szal lehet beteg volt....ott meg nem figyelték....kb ugy nézett ki csutkára mint ami most van drapp-fehér nekem....
De ha neked doki látta akkor tuti nem lesz baja...ha van itt valami tudor tán megmondja ez miylen betegség amikor ilyen magányába mereng a disznócska....
-
Csiborbogár
őstag
válasz
orkester #1068 üzenetére
Igen mi is így kezdtük Borkával. Azután szűkítettük a papírsávot, és ő addigra megtanulta, hogy csak a papírra pisilhet. Aztán szépen lassan elfogyott a papír kintről, és már csak bent maradt a ketrecben. Így megtanulta, hogy be kell mennie, mert ott még zörgött alatta a papír. Aztán már papír sem kellett neki. Eddig minden könyv azt írta, hogy képtelen ilyet megtanulni, de nekünk még is összejött. Ahogy azóta más dolgokban is szöges ellentétét tapasztaltuk a könyvben leírtaknak. Ez van, de mi nem bánjuk.
-
dokar
addikt
-
Diego!
senior tag
válasz
orkester #839 üzenetére
Ez úgy történt hogy hoztunk a menhelyről egy kölyök malacot, fiút szerettünk volna és ott a menhelyen azt mondták hogy fiú, közben én megláttam egy állatkereskedésben egy másik malacot (a mostanit) és mivel úgy tudom két fiút lehet együtt tartani (mint ahogy nálad is) megvettem őt is. Na de telt-múlt az idő, és a pici malac ami már nem volt olyan pici egyre nagyobb lett a hasa, először mindig ''ledaggadtoztuk'', de aztán rájöttünk hogy vemhes. Gyors elkülönítettük és született két apró kis teremtmény (régebben raktunk is fel képet róluk). Elajándékoztuk a kölyköket is és az anyukát is. Amúgy néha megfordul a fejembe hogy hozzak egy CSAKIS fiút az Edi mellé. Végülis nincs baj velük nem? És a tieid mennyi idősek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- EAFC 25
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- BestBuy topik
- Politikai mémek
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Bomba ár! HP ZBook Fury 17 G7 - i7 I 32GB I 512SSDI RTX3000 6GB I 17,3" FHDI Cam I W11 I Gar
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest