Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anee
csendes tag
A kismalacka most lesz szombaton 4 hetes... Sokat mászkál Rozim hátsója tájékán, attól tartok előbb-utóbb megint lefial... Ha holnap elválasztom, az jó? És hogy szokták ezt? Mert én laikusan azt gondolnám, h. ne legyenek egy légtérben, mert a kicsi bizti állatira fog sípolni napokig az anyja után, így is sípol ha a többieket kiveszem őt pedig csak 2 perc múlva... Szóval lehetnek egy szobában a külön ketrecükben, v. jobb lenne, ha külön helyezném el őket? Már nem szopik úgy látom.
-
Anee
csendes tag
Andy most 2 hetes volt szombaton, tudjátok, a frissen sületett malackám
Mikor kell őket elválasztani? A kis mali már Rozikám hátára mászogat... Ő pedig utálja ezt...
És ha jól tudom, úgy 6 hetesen már el lehet adni, vagy mi az a kor, mikor már teljesen biztonságosan lehet ezt megtenni? Nagyon fog majd hiányozni, az biztos!! Olyan szép és olyan gyorsan nő, h. ihaj!! Hatalmas malacfiú lesz belőle
-
Anee
csendes tag
-
Anee
csendes tag
Nah, igen. Ez a picúrka is még csak egy hetes, de már dupla akkorára nőtt, mint mikor megszületett. Elképesztő milyen gyorsan nő!!
Az biztos, hogy jó dolga van nálam egytől egyig a malackafamíliának, mert egész nap nekem sípolnak, ezzel zsarolnak mert tudják, így tutira kapnak kaját... Ilyenkor megesik rajtuk a szívem... És kapnak vmi finomságot, de le is mozgatom őket.
Egyébként igaz, hogy a fiú kismalackák gyorsabban nőnek, mint a lánykák? Mert akkor az enyém fiúka lesz.... Megnéztem, a kezemben, és azt hiszem minden kétséget kizáróan fiú.... El is szomorodtam mindjárt... Úgy meg akartam tartani. Viszont így nem tarthatom...
Az enyémek csak a ketrecben fürgék, mint Te is mondtad, ha kiteszem őket lemerevedik mindegyik...
-
Anee
csendes tag
válasz
orkester
üzenetére
KÖSSSZI!! Nem jó a képminőség? Pedig csúcsgép... Sebaj. Hát remélem azért helyre kislány lesz
Nagyon szeretném megtartani! Már tűkön ülve várom mi lesz....
Az biztos, hogy szombaton született, és vasárnap nagyonn lett, ma pedig megint nőtt. Ez a kis picúr úgy nő, mint a bolondgomba
A doki is tegnap csodálkozott, h. ez tényleg szombaton született? Háát, egész nap eszik a kicsike 
-
Anee
csendes tag
Nagyon szeretném megtartani. Ha kisfiú lesz mégis (én megkuksiztam, mikor szopizott, oldalán fekve, és úgy tűnt nincs ott semmi, de persze messze nem vagyok szakértője a témának). De sajnos csak akkor tarthatom meg, ha kislány... Több ketrec el sem férne már, mert icuri picuri a szobám
De ebbe még bele som gondolok, örömmel nevelgetem. Imádnivalóak!!! Egytől-egyig! -
Anee
csendes tag
http://kepfeltoltes.hu/080204/Pici_cucum_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Íme az újszülött Cucum! Még Anonym, mert nem tudom kislány -e, v. fiú? Majd elválik egy-két hét múlva.
-
Anee
csendes tag
Tényleg nem tudhattam, h. vemhes a Rozi. Tudod, 6 hetesen vettem (!!), haza hoztam. 1 hónapja kezdett nőni a pocija, de háááááát nem gondolhattam rá, h. terhes, hisz ilyen csöpp volt, mint az ujjam!!!!! (Egyébként is csak egy malackája lett, és nem volt nagy hasa). Elvittem az állatorvoshoz, körömvágásra egy hete, kérdeztem is, miért ilyen nagy a pocija. Erre azt mondta, ez természetes! Hallottatok már ilyet?? Szóval ebben a hiszemben éltem. Azóta megoldódott minden. Ma voltunk állatdokinál, és megállapította, van teje, most már gondozza is, és egészségesek. Nagyon meglepődött a doki is, hogy lehet 14 hetesen kölyke... Gyönyörű kis cucu!!! Meg is mutatom mindjárt az újszülöttet! (Szombat hajnali)
-
Anee
csendes tag
Sziasztok!! S.O.S segítséget szeretnék kérni Tőletek! Rozikám ma reggel pedig mit látok: lefialt!!! Most voltunk állatdokinál, és még csak nem is ismerte fel e vemhességet, azt mondta azért nagyobb a pocija, mert ez így természetes.... Jó kis álattdoki nem? Én pedig abban a hitben voltam, hogy tényleg ez lehet... Nos, azt vettem észre, a kölyköt nem fogadja el a Rozi, kitúrja az odúból, és nem engedi szopizni. Azt a kicsi csak megy utána folyton, Rozi rá se bagózik. Hát most mi legyen? Szívesen etetgetném, mert gyönyörű kis mali, de nem tudom mivel is szabad? És hogy? És van e értelme? Próbáltam segíteni a szopiztatásban, akkor nyugodt maradt, de nem érdekelte a kölyke. És hát az hogy látszik, hogy van e teje? Mert a csecsbimbója ugyanolyannak tűnik, mint előtte... Kicsit megnyomtam, de nem jött a tej... És ha megmaradna vmi csoda folytán, akkor az nem baj, h. a Rozi kajáját akár elérheti? Attól nem lesz baja? Lehet, hogy ezek most nagyon buta kérdések, de erre aztán kicsit se számítottam!! Hiszen 6 hetes volt, mikor elhoztam!! ... Köszi!!! Üdv!! Ancsa
-
Anee
csendes tag
Hű de rég jártam itt, Happy New Year kedves Mindenki!
Megvan az új coci, majd nemsokára töltök is fel róla képeket. Hát irtó jófejek együtt. Tanítják egymást. Úgyhogy köszönöm szépen a tippet!!!
Főleg az "elsőszülöttem" imádja a gurigát. Én is azt hittem a malik nem játékosak, Rozi folyton belemászik, egyébként is irtó kíváncsi természet
Persze szereti "megrágdosni". Múltkor véletlenül beesett hozzá egy papírzsepi.... Imádattal el is fogyasztotta, (még jó h. tiszta volt
) csak a gazdija volt halálra vált
Azt hittem felfordul tőle. Na halljátok, ezeknek aztán jó a "feldolgozóképességük". -
Anee
csendes tag
válasz
orkester
üzenetére
Hétvégén szervezem a fuvart. Úgyhogy meglesz a kis jövevény már vasárnap délelőtt, persze ha sikerült kiválasztanom, úgy tudom, sokan vannak a kis cocik... Már alig várom, ketten töfögjenek
Annyi idősek, mint Rozi, bár sokat eladtak már.
Majd ha meglesz a coci, "megmutatom" Nektek! Ha addig nem jelentkeznék Mindenkinek Nagyon Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet Kívánok! -
Anee
csendes tag
Igen, én is forgácspárti vagyok, a párom öccse asztalos, mázli

-
Anee
csendes tag
válasz
orkester
üzenetére
Azt hiszem meggyőztél. Én is hasonlóképpen gondolom a második mali ügyét. Már csak egy jó választás kell. Hasonló rozettás kislányt szeretnék, mint Rozikám. Remélem majd összeszoknak. Akkor is igen elgondolkodtam, mikor az alomból Rozit választottam, hogy vajon elvigyem -e a saját testvérkéjét...? Akkor nagyon jó lett volna.
Egyszerűen tünemények, mikor reggel alig nyitod ki a szemed, már visítva jelzik "adjá' má' enni".
És hát a friss alom, abban igazán jóket lehet hemperegni.
Az enyémnek az az új szokása, h. a szénatartóba bújik, az állatka fele fent, fele lent. Állati muris. Pedig van kuckója...
Nemsokára beiktatjuk a körömvágást... Persze először dokitól lesem el a fortélyát, de már előre parázom, ne csak egy lába maradjon...
-
Anee
csendes tag
Ti milyen almot használtok Kedves Maliimádók?
-
Anee
csendes tag
válasz
orkester
üzenetére
Nos, igen. Napok óta sokat foglalkoztat a gondolat, h. szerezzek neki egy kis társat. Tényleg nagyon jó lenne. Megrágom a dolgot. Igazából ami miatt még gondolkodom az, h. sokat hallottam arról,ha többen lesznek t*jik a gazdira a mali.? Ha úgy döntök, beköltöztetem a jövevényt, tudom, minél hamarabb kéne...
-
Anee
csendes tag
Sziasztok! Köszönöm a tippeket (különösen Diego-nak, és Orkester-nek). Rozikám most lesz szombaton 2 hete nálam. Igazatok is volt, már sokkal nyugisabb, persze félénk, de hát melyik malacka nem az? Nagyon szeret kézben lenni, szerintem egész nap el lenne ott, csak néha spriccel le v. bogyózik... az emberre...
Pár napja viszont igen rendes malacka lett, ezen igényét már visítva jelzi ekkor visszarakom a helyére, na ott végzi el...
És már tényleg visít, ritkán, de megjött a hangja. Ha éhes, akkor mindig, és ha meghallja a zacskózörgést, mindegy milyen zacsi...
Minap vettünk Nagyinak egy bögrét, na azt megkereste és olyan frankón belefészkelte magát, öröm volt nézni. A végén már ki kellett tessékelni belőle, hogy be tudjuk csomagolni
Képeket nagyon szívesen teszek fel, csak még nem tudom itt hol, hogyan kell. Nem lelek ilyen ikonra, help me, légyszi! -
Anee
csendes tag
Sziasztok! Újsütetű malacka tulaj vagyok. Szombaton leltem rá a drágámra, egy ici pici nőstény rozettás töfire. Rozinak hívom. Mivel nemrég lett elválsztva, és hát elég messze utazott, míg hazaértünk, így a malacság csínját-bínját szívesen veszem Tőletek! Sokat olvastam persze, de a gyakorlatban is merült fel kérdés. Pl. az ugye teljesen természetes, h. szombat óta van nálam de még nagyon-nagyon félénk? És meddig kell hiányolnom a kis visítását? Úgy az odújában biztonságban érzi magát, de már eszik szépen, néha röffent egyet-kettőt. Tisztára odavagyok érte! Mikorra tehető az időpont, h. kiereszthetem futkorászni is? És ugye nem baj, h. már most szoktatom a kezemhez? Köszi előre is, mindenkinek szép malacos napot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mikor kell őket elválasztani? A kis mali már Rozikám hátára mászogat... Ő pedig utálja ezt... 
) akkor eszik meg a többit, répát almát stb.... Néha kicsit kiakadok én is tőlük, annyira válogatnak

Az biztos, hogy szombaton született, és vasárnap nagyonn lett, ma pedig megint nőtt. Ez a kis picúr úgy nő, mint a bolondgomba
De ebbe még bele som gondolok, örömmel nevelgetem. Imádnivalóak!!! Egytől-egyig!
Majd ha meglesz a coci, "megmutatom" Nektek! Ha addig nem jelentkeznék Mindenkinek Nagyon Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet Kívánok!