- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisninja
őstag
Én olyan 1-2 hónapossan szedtem külön öket mikor már nem szopnak és arra rakok rá 1.2 hetet... no nem ne molesztálják az annyjukat vagy egymást

juliabrilke: Én el felejteném 10k azért sokk és ki tudja honnan van az a törzskönyv.
Nálunk 1-2k között van az áruk az első cocim 500ft volt. Fajtákat anyira nem ismerem a malac volt a lényeg
de rövid szörüt ajánlok és minnél nagyobb annál jobb... A beltenyészett cocik kicsik viszonylag. -
Fantomasz és Karamella a szobában ide-oda kocog. Aztán megáll az asztal, szék alatt, és ott pihen, akár el is hever, ha adtam nekik ennivalót.
Na, de ha eljön a ketrecbe bepakolás pillanata...
Futnak ide-oda, én meg trappolok utánuk.
Tisztára, mint a Jurrasic park első részében, mikor a tudósok terepjáróját üldozi a T-rex.
Ilyenkor szoktam morogni, Gyere ide, te #&@* malac!
Persze nem akarják, hogy elkapjam őket. Trükköznek, kicseleznek, bebújnak a szekrény mögé. -
EGOKA
tag
Édes. Ha megmarad a pici, feltehetőleg óriási malac lesz. Az első alomból való egyedüli apróságok (persze, ha jól vannak tartva) hatalmasak szoktak lenni.

Az ÉN óriásaim iszonyat lusták. Kiteszem őket az ágyra, meg sem moccannak. Na jó, Bogyó szokott szabadulómutatványokat előadni. Letornázza magát az ágyról. Egy picit meglepődik, de amint magához tér, iszkiri.

-
-
Diego!
senior tag
Az árva köly(k)ök etetéséről, gondozásáról itt található információ.
Rögtön még ne folyamodj bébitápszerhez, azt csak a szülés után 24 óra múlva lehet!
-
orkester
őstag
A gazdira sosem fog tojni, mert tőle kapja az ételt.
Viszont egy másik malac a nap 24 órájában mellette van és az rengeteget számít. És bár az én malacaim is sokszor összekapnak, egymás nélkül sem lennének meg. Erre legjobb példa mikor most Zsömi beteg volt és beraktuk ideiglenesen egy dobozba Fidótól külön, majd bebújt pihenni a takaró alá, Fidót nem hagyta nyugodni a magány és állandóan le akarta húzni a takarót Zsömiről. Na meg a legtöbbször csak gubbasztottak egymás nélkül és Zsömi akkor lett a legjobban mikor újra futkározhatott a másik malacommal. Szerintem ha egyedül lett volna a malackám lehet feladta volna a küzdelmet a betegség ellen(amin a doki csodálkozott, hogy túlélte), magányában nagyon elhagyta magát.
Én biztos nem vonakodnék, hanem hoznám a 2. malit.
-
orkester
őstag
Szia!
Nincs mit, örülök, hogy jól meg vagytok.
Képet úgy tudsz felrakni, hogy feltöltöd valahova pl. Képfeltöltés, majd kapsz direkt linket a képhez, amit a hozzászóláskor "Kép" gombot benyomva bemásolsz és kész is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Robotporszívók
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Hobby elektronika
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kár, hogy nincs jobb géped fotózni. Ahogy ránéztem nekem egy törékeny kis fiú malacnak tűnt, de nem vagyok szaki.
Nagyon korán lett vemhes...gondolom a doki is azért mondta hogy normális a hasa mérete, mert ő se gondolta hogy kismalacot vár.
Én szívesen nevelgetnék többet is, csak tudom, hogy viselkednek az "öregeim" társaságban.