- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
Új hozzászólás Aktív témák
-
rien
senior tag
válasz
orkester #2349 üzenetére
Szeretném fürdetni rendszeresen, mindenhol mászkálhat.
Megvolt az első...........hát kezdetnek nem rossz, de szerintem most haragszik rám. Annyira nem örült neki
Egyem meg majd megfagyott vizesen, remegett, de a hajszárítót egész jól tűrtejobban mint a vizet. Nem baj, majd belejövünk
Értem, akkor nem csak ő ilyen
-
rien
senior tag
válasz
orkester #2346 üzenetére
Aha.....azt olvastam már, hogy ők jobba összekapnak.
Igen kapott már banánt, egy szippantás elég neki belőle
nem hajlandó meg se kóstolni, alma egy-két harapás max. A szőlőt például eleinte ette nagyon, most hiába adom neki nem ugrik ki a bőréből örömében mint pl. ha gyermekláncfüvet, petrezselymet vagy káposztát kap
De úgy látom elég szeszélyesEddig például nem ette a paprikát csak beleharapott egy-kettőt, a mai menüből az a kedvenc. Nem értem
Az uborkával fordítva eddig nagy kedvenc volt most nem igazán. Ilyenek? Vagy csak én fogtam ki egy kis válogatóst?
Holnap fogom megfürdetni először....azt olvastam, hogy két hónap alatt nem ajánlatos, betöltötte úgyhogy nekiesnék
Ti hogy fürdetitek őket? Sampon vagy csak sima víz?
-
-
rien
senior tag
válasz
orkester #2332 üzenetére
Húúúúúúúú nagyon köszönöm
Lehet tényleg igazad lesz (igen narancsos a kajcsija) a másik is amit állítólag eddig evett mézes.......édes mindkettő és lehet tényleg ez a baj. Na berendelek akkor a linkről. Köszönöm!
Víz persze van előtte az itatóban is, de azt ugye nem ismeri szegényke perpill nem is zargatom, hogy odategyem a száját, most nem vágyik fogdosásra sajnosinkább bekenem majd uborkával az itató csőrét. De a házikója tetején lévő tálkába is raktam vizet és oda teszem mellé a zöldségeket....muszáj felmennie értük
hátha iszik valamennyit
A társra: igen majd szeretnék, de rá vadászok. Régóta követem nagyjából a topikot, egyszer véletlenül benéztem és ne haragudj, hogy felemlegetem, de pont a Te Zsömidet láttam meg és nagyon elvarázsolt
nagyon édes kis cucu volt. Olyat is szerettem volna venni, de nem találtam, de a társa 100% hogy olyan lesz....bármeddig kell rá várni, egyszer csak lesz
-
EGOKA
tag
válasz
orkester #2265 üzenetére
Nem is tudom, szerintem mindenkinek a saját malaca a legszebb.
Amúgy tegnap voltam állatkereskedésben, vannak picuri malacok. Olyan édesek voltak. Az egyiket meg is foghattam, de igazi kis szabadulóművész a lelkem. Azon nyomban kiugrott a kezemből.
Vannak vagy 1 hetesek.
-
-
-
ladybug
őstag
válasz
orkester #2157 üzenetére
Megmondom őszintén én ki sem merem vinni őket a kertbe. Nem a kóbor macskák miatt, mert azok a kutyák miatt nem mernek idejönni. A kutyák a probléma. Egyszer már próbálkoztam a kinti legeltetéssel, de a kutyák annyira érdeklődtek a malackák iránt, hogy jobbnak láttam behozni őket.
Egyfolytában töröm a fejem valami megoldáson, de ahhoz egy teljesen kutyabiztos, fedett ketrecet kellene gyártani. Arra pedig még nem volt időm. Akkor a nyulat is kivinném, és lehetnének egy helyen.
-
Diego!
senior tag
válasz
orkester #2078 üzenetére
Miért nem nézel nevet a malac névnaptárból?
-
orkester
őstag
válasz
orkester #2048 üzenetére
Komolyan nem hiszem el...
Zsömi ma reggel már megint nem volt valami jól. D.e. még evett, majd egyre rosszabbul lett. Olyan tüneteket produkál, mint amit a szélütésről írnak az egyik oldalon. Nem eszik, nem iszik(fecskendővel azért megitatom néha, hogy ki ne száradjon), szinte nem is nagyon mozdul.
Nagyon magam alatt vagyok...már reménykedtem és erre tessék.
-
Anee
csendes tag
válasz
orkester #1795 üzenetére
KÖSSSZI!! Nem jó a képminőség? Pedig csúcsgép... Sebaj. Hát remélem azért helyre kislány lesz
Nagyon szeretném megtartani! Már tűkön ülve várom mi lesz....
Az biztos, hogy szombaton született, és vasárnap nagyonn lett, ma pedig megint nőtt. Ez a kis picúr úgy nő, mint a bolondgomba
A doki is tegnap csodálkozott, h. ez tényleg szombaton született? Háát, egész nap eszik a kicsike
-
Diego!
senior tag
válasz
orkester #1740 üzenetére
Az emésztés során keletkező bélsár a fehérje és egyéb hasznos anyagok - élő segítő baktériumok, aminosavak, mikroelemek, K-vitamin - mellett jelentős mennyiségű B-vitaminokat (!) tartalmaz. E puha bélsarat a tengerimalac a végbeléből szedi és fogyasztja. A puha széklet az első emésztés terméke, mivel a tengerimalac koprofág állat, ezt újrahasznosítja, vagyis újra megemészti. A közönséges ürülék, a már másodszor megemésztett, száraz és keményebb (vég)termék nem tartalmaz ilyen (hasznos) anyagokat.
Amúgy meg.
-
Flatron710
tag
válasz
orkester #1730 üzenetére
Nekem is volt egy hasonló, mint az a tarka. Jól látom, hogy az ott valamilyen itató? Én úgy tudtam, hogy nem lehet itatni vele folyadékot. ( a lédús gyümölcsökből szerzi folyadékot )
Mielőtt kinevetne valaki, hozzáteszem, hogy 7 év után pusztultak el "végelgyengülésben". -
Anee
csendes tag
válasz
orkester #1563 üzenetére
Hétvégén szervezem a fuvart. Úgyhogy meglesz a kis jövevény már vasárnap délelőtt, persze ha sikerült kiválasztanom, úgy tudom, sokan vannak a kis cocik... Már alig várom, ketten töfögjenek
Annyi idősek, mint Rozi, bár sokat eladtak már.
Majd ha meglesz a coci, "megmutatom" Nektek! Ha addig nem jelentkeznék Mindenkinek Nagyon Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet Kívánok!
-
Anee
csendes tag
válasz
orkester #1547 üzenetére
Azt hiszem meggyőztél. Én is hasonlóképpen gondolom a második mali ügyét. Már csak egy jó választás kell. Hasonló rozettás kislányt szeretnék, mint Rozikám. Remélem majd összeszoknak. Akkor is igen elgondolkodtam, mikor az alomból Rozit választottam, hogy vajon elvigyem -e a saját testvérkéjét...? Akkor nagyon jó lett volna.
Egyszerűen tünemények, mikor reggel alig nyitod ki a szemed, már visítva jelzik "adjá' má' enni".
És hát a friss alom, abban igazán jóket lehet hemperegni.
Az enyémnek az az új szokása, h. a szénatartóba bújik, az állatka fele fent, fele lent. Állati muris. Pedig van kuckója...
Nemsokára beiktatjuk a körömvágást... Persze először dokitól lesem el a fortélyát, de már előre parázom, ne csak egy lába maradjon... -
ladybug
őstag
válasz
orkester #1549 üzenetére
A mieinknek belefér együtt a feje.
Ha pedig nem, akkor az egyik amgot eszik, míg a másik zöldséget.
Juj, ma ijesztő dolog történt. Anyáék egyik macsekja nálunk volt egy kis ideig. Éppen takarítottam a malackákat, kint sétálgattak a földön. Odajött Szofi, és megszagolta őket. Nagyon aranyosnak találtam. Babóca is érdeklődni kezdett, visszaszagolt. Szofi megint odament, és hopp, belekapott a szőrébe. Egy kis csomót kitépett Babócából. Visított szegényem, Szofi meg "repült" ki az előszobába.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- EAFC 25
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- BestBuy topik
- Politikai mémek
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest