Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz orkester #2089 üzenetére
Szerintem ha annyira zavarná vagy fájdalmat okozne neki, úgyis elkergetné maga mellől a másik malacot.
Más: A ti malackáitok is hangosan isznak? Olyan erővel isszák a vizet a szopókájukból, hogy harsog tőlük az előszoba.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
válasz orkester #2113 üzenetére
Biztos, hogy van. A macskáknál és kutyáknál tudok ilyenről, úgyhogy valószínűnek tartom, hogy a malackáknál is összefüggés lehet az egészségével.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
orkester
őstag
válasz orkester #2122 üzenetére
Nyafi 505 gramm...kicsúsztam az 5 percből...
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
ladybug
őstag
válasz orkester #2150 üzenetére
3 macskánk van. A tengerimalacokat egyik sem bántja. A ketrecük nyitott, időnként kijönnek sétálni, de még egyik macskánk sem nyúlt hozzájuk. Akkor most ez hogy is van?
-
ladybug
őstag
válasz orkester #2157 üzenetére
Megmondom őszintén én ki sem merem vinni őket a kertbe. Nem a kóbor macskák miatt, mert azok a kutyák miatt nem mernek idejönni. A kutyák a probléma. Egyszer már próbálkoztam a kinti legeltetéssel, de a kutyák annyira érdeklődtek a malackák iránt, hogy jobbnak láttam behozni őket.
Egyfolytában töröm a fejem valami megoldáson, de ahhoz egy teljesen kutyabiztos, fedett ketrecet kellene gyártani. Arra pedig még nem volt időm. Akkor a nyulat is kivinném, és lehetnének egy helyen.
-
ladybug
őstag
válasz orkester #2193 üzenetére
Nagyon jópofa ez a nyugágy. Édes a malacka, ahogy néz belőle kifelé.
A kis malacok a hétvégén kerülnek gazdihoz. 1 kislány és egy kisfiú szerencsére jó gazikhoz kerülnek. Egy gyönyörű kislány pedig még gazdira vár. Aztán az is lehet, hogy megtartom.
-
EGOKA
tag
válasz orkester #2190 üzenetére
A vízkő meleg vízből válik ki. Felteszem nem azzal itatod őket.
Nem is ez a lényeg, hanem hogy az a trutyi alga valszeg. Mosd ki alaposan. Bár nem tudok róla, h bajt okozna, de elég undi. ÉN leselejtezett (és leforrázott) fogkefével szoktam kitakarítani.
http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/
-
EGOKA
tag
válasz orkester #2265 üzenetére
Nem is tudom, szerintem mindenkinek a saját malaca a legszebb.
Amúgy tegnap voltam állatkereskedésben, vannak picuri malacok. Olyan édesek voltak. Az egyiket meg is foghattam, de igazi kis szabadulóművész a lelkem. Azon nyomban kiugrott a kezemből. Vannak vagy 1 hetesek.
http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/
-
rien
senior tag
válasz orkester #2332 üzenetére
Húúúúúúúú nagyon köszönöm Lehet tényleg igazad lesz (igen narancsos a kajcsija) a másik is amit állítólag eddig evett mézes.......édes mindkettő és lehet tényleg ez a baj. Na berendelek akkor a linkről. Köszönöm!
Víz persze van előtte az itatóban is, de azt ugye nem ismeri szegényke perpill nem is zargatom, hogy odategyem a száját, most nem vágyik fogdosásra sajnos inkább bekenem majd uborkával az itató csőrét. De a házikója tetején lévő tálkába is raktam vizet és oda teszem mellé a zöldségeket....muszáj felmennie értük hátha iszik valamennyitA társra: igen majd szeretnék, de rá vadászok. Régóta követem nagyjából a topikot, egyszer véletlenül benéztem és ne haragudj, hogy felemlegetem, de pont a Te Zsömidet láttam meg és nagyon elvarázsolt nagyon édes kis cucu volt. Olyat is szerettem volna venni, de nem találtam, de a társa 100% hogy olyan lesz....bármeddig kell rá várni, egyszer csak lesz
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
orkester
őstag
válasz orkester #2340 üzenetére
Ma meg már Nyafi kergeti vadul Pötyit...nem értem ezeket a malacokat.
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
rien
senior tag
válasz orkester #2344 üzenetére
Nálad milyen az ivararány, hogy így veszekednek?
Egyébként tuti beletrafáltál mi baja lehetett a kajával törpillának hoztam neki narancsot, reggel beraktam.....hát úgy van ahogy beraktam, nem evett belőle
Kárpótolom szegénykét a sanyargatásért----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
rien
senior tag
válasz orkester #2346 üzenetére
Aha.....azt olvastam már, hogy ők jobba összekapnak.
Igen kapott már banánt, egy szippantás elég neki belőle nem hajlandó meg se kóstolni, alma egy-két harapás max. A szőlőt például eleinte ette nagyon, most hiába adom neki nem ugrik ki a bőréből örömében mint pl. ha gyermekláncfüvet, petrezselymet vagy káposztát kap
De úgy látom elég szeszélyes Eddig például nem ette a paprikát csak beleharapott egy-kettőt, a mai menüből az a kedvenc. Nem értem Az uborkával fordítva eddig nagy kedvenc volt most nem igazán. Ilyenek? Vagy csak én fogtam ki egy kis válogatóst?Holnap fogom megfürdetni először....azt olvastam, hogy két hónap alatt nem ajánlatos, betöltötte úgyhogy nekiesnék Ti hogy fürdetitek őket? Sampon vagy csak sima víz?
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
rien
senior tag
válasz orkester #2349 üzenetére
Szeretném fürdetni rendszeresen, mindenhol mászkálhat.
Megvolt az első...........hát kezdetnek nem rossz, de szerintem most haragszik rám. Annyira nem örült neki
Egyem meg majd megfagyott vizesen, remegett, de a hajszárítót egész jól tűrte jobban mint a vizet. Nem baj, majd belejövünkÉrtem, akkor nem csak ő ilyen
-
Timyyy
őstag
válasz orkester #2428 üzenetére
Naaa, mit feltételezel itt kéremszépen?! A malackáknak van vizük, nyugalom.
OFF: nekem "csak" 1 degum van, a társa fél éve elpuszult, 5 és fél évesen. A kis árvácska most lesz 6 éves karácsonykor.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Sárpac
nagyúr
válasz orkester #2444 üzenetére
Igen voltak többen az első 6évig élt, a második 7,5évet, ő 9,5et ő lett nálunk a rekorder. De nagyon sajnálom szegényt, öreg volt 2hete kezdődött nála valami bélrendellenesség és 2nap alatt a felére fogyott azóta átmenetileg jobban lett, de ma du 2órás kuporgás és nyögdécselés után eltávozott...
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
orkester
őstag
válasz orkester #2451 üzenetére
Na itt bujkálnak, és Nyafi átalakítja a fát :
[ Szerkesztve ]
-
rien
senior tag
válasz orkester #2477 üzenetére
Szegény mazsola mennyit szenvedhet Nagyon szorítok, hogy sikeres legyen a műtét és felépüljön mihamarabb szegényke. Mennyi idős a malac egyébként és mit tudtatok adni neki fecskenőből?
És minden elismerésem hogy nem adjátok fel, nem biztos, hogy mindenki végig csinálná ezt.szerk:
Ladybug: Köszi!
malacok.hu: Üdv
[ Szerkesztve ]
-
malacok.hu
csendes tag
válasz orkester #2492 üzenetére
szia,
megkérdezhetem, hogy hol fogják műteni?
Ha jól sejtem, Calo-Pet pasztát adott a doki (ami folyékony és nagy tápértékű, persze, lehet, hogy tévedek).
Amit még tehetsz, vagyis amit mi tenni szoktunk, vannak olyan bébiételek (desszertek), ami jó a malinak, pl. Hipp márkájú "Körte teljes kiőrlésű gabonával", a lényeg, hogy húst és ha jól emlékszem, hozzáadott cukrot ne tartalmazzon és a malacnak is jó legyen (van, aki csak a banánost ette meg). Ebbe bele szoktunk törni tápot és fecsivel juttattuk a mali szájába. Esetleg egy kis korpát még lehet belekeverni. Ezt kis mennyiségben kell először adni, hogy a bélrendszerét ne annyira zavard meg, aztán egy idő után rákap (pl. Videók menüpont nálunk, Kunyi és a bébitáp videó). Milyen idős és hány grammos most a mali?Bálint
----------Bálint - www.malacok.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest