-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weeman1
veterán
válasz korcsillio #18397 üzenetére
Szia
Beautiful widget.
A statusbar egy Miui téma műve.Xiaomi 11T Pro
-
1tigris
tag
Szép estét mindenkinek!
-
DirectorX
tag
-
Weeman1
veterán
Igaz hogy nem mai,de mostanában így néz ki:
Xiaomi 11T Pro
-
qamu74
őstag
-
|AP|
veterán
válasz punky10 #18379 üzenetére
most nézem, több mint 2 éve készült
Ami kell hozzá: egy kazettát ábrázoló háttérkép, megfelelő méretűre vágva. Akkoriban még minimalistic textet használtam a szövegre és az akksi jelzésre, missed it-et az sms-re/nem fogadott hívásra. Plusz elhelyeztem egy-két láthatatlan ikont.Ma már az egészet zooperrel csinálnám.
Watchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
|AP|
veterán
válasz zho-lee #18376 üzenetére
a kazettáról eszembe jutott, hogy korábban én is próbálkoztam ilyesmivel
Watchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
zho-lee
addikt
válasz 1tigris #18375 üzenetére
Váoúúú.. igazi kazetta...ez a projektem is félbemaradt..
Nagyon jó!Szerintetek a a mai skacok tudják mi az összefüggés a "magnó kazetta", és a ceruza között..?
(nem rosszindulatból, csak iróniával a mi fiatalságunk technikái miatt )Sajnos az "Everybody's Changing" ma csúcsosodott ki a melóhelyemen..
Ha valaki tud egy jó állást, sokat segíthetne nekem.."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
1tigris
tag
Szép napot mindenkinek!
-
punky10
addikt
Hát igen,a szokásos férfi sztori:vad bikából lusta mafka...
Van valami különleges ok,hogy TW portolás legyen?
Csak érdeklődöm,nem volt még Samum(illetve ma szereztem egy tabot a lányomnak,azon TW van)így nem tudom mik azok az előnyök,amiket nyújt.[ Szerkesztve ]
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
csabám
addikt
Tetszetős: LIGNA ICONS (van belőle fizetős is)
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
kyul
tag
Nem olyan egyszerű ez a tèmázgatás nekem.
Tetszik amiket csináltok -
Arween
senior tag
Sslauncher-ben hol lehet beállítani hogy ha tableten elforgatom a képernyőt ne csak a felső sávot lássam?
-
qamu74
őstag
uccw
kép -
félisten
-
-
MurdR
veterán
válasz Plazmacucci #18360 üzenetére
Kinek a pap, kinek a paplan. én is jobban szeretem, ha funkcionálisabb a HS, mint ha szebb. Mondjuk nekem elég sokat van a telefon a kezemben, így egyértelmű hogy a funkcionalitásra megyek.
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
qamu74
őstag
válasz Plazmacucci #18360 üzenetére
Tetszik a véleményed és nem ellene írtam ,amit írtam...
-
Dottore
addikt
A minimal nem kevés dolgot jelent egy adott felületen elsősorban, hanem egyszerű elemeket és másodsorban keveset. Szóval nem a kevés a prioritás.
-
félisten
-
qamu74
őstag
válasz Plazmacucci #18358 üzenetére
Én a minimalt szeretem,nem b@szom tele minden sz@rral a kijelzőt!
-
félisten
-
qamu74
őstag
-
gjoco1
Topikgazda
válasz dilajoska1 #18347 üzenetére
Vagyunk itt Onnan azért egy páran "csendes"megfigyelők
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
1tigris
tag
válasz dilajoska1 #18347 üzenetére
Ahogy Te is! Nem is bántam meg hogy bekukkantottam erre az oldalra!
-
1tigris
tag
válasz dilajoska1 #18344 üzenetére
Akkor most lebuktam?
-
xtevo
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Nem találok a telefonomhoz nagyfelbonású képet, de régebben volt szó itt olyan app-ról, ami keretbe foglalja a screen-t, de nem találtam... Érthető voltam?Előre is köszönöm.
-
1tigris
tag
válasz korcsillio #18337 üzenetére
Csak ki kell aknáznj! Rengeteg dologra használható amire a többi nem vagy csak részben! Szerintem.
-
1tigris
tag
Szép napot mindenkinek!
-
félisten
-
qamu74
őstag
-
Snoop-y
veterán
válasz kakukkmarci #18323 üzenetére
Hat annal amire hivatkozol van lenyegre torobb megfogalmazas is ime:
Attol, hogy nem ertenek meg még nem vagy muvesz...
[ Szerkesztve ]
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Dottore
addikt
válasz kakukkmarci #18323 üzenetére
Nincs mit. Utólag átolvasva, soha nem gondoltam volna, hogy konzervatív leszek.
-
kakukkmarci
senior tag
válasz Dottore #17964 üzenetére
Dottore !
Ehhez a gondolatodhoz az utóbbi időben többször visszatértem az elmúlt időszakban (és az élet több területén), igen nagy hatást gyakorolt rám.
Persze ezt a gondolatsort sok ember érzi így gondolom, de ilyen szabatosan és lényegre törően megfogalmazva nagyon hatásos.
Köszönöm: csak ennyit akartam írni !noob... rooter... geek
-
KISDUCK
addikt
Lehet, hogy rossz topicba írom, de más ötletem nem volt. Xperia mini prohoz tudnátok ajánlani egy launchert? Gyári független rootolt legfrissebb rom van rajt. Olyasmit keresek ami nem terheli számottevően az akksit, nem baj ha tud magyarul, túl nagy tudású app nem kell, mert igazából csak mappákat szeretnék létrehozni a menüben. Kissé ergya, hogy mindent beszór a telefon és nem túl jó oldalakat scrollozni.
-
r4z
nagyúr
válasz pepe091 #18302 üzenetére
Megvan a megoldás. Minden egyes hónaphoz létre kell hoznod egy feltételes kiírást. Én a következőképpen tudtam létrehozni az előző naphoz tartózó hónap kiírását:
A legelejére még bekerült az, hogy $(#Dd#-1)>0?#DMMM#$, mert egyébként semmit nem írna ki, ha az adott napon nem elseje van, de nem akartam újra képet készíteni. Sortörés természetesen nem maradhat. Ezen a nyomon szerintem már el tudsz indulni.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
r4z
nagyúr
válasz pepe091 #18280 üzenetére
Betűvel sajnos egyszerűen sehogy, a W előtagú változók csak legfeljebb 9 nappal későbbi állapotot tudnak kiírni, a változást meg napokban kell megadni. És sajnos negatív számot sem lehet a W után írni, így a tegnapi adatokat se lehet vele kiíratni.
Az egyetlen megoldásnak az tűnik nekem, hogy a rétegek legalján létrehozol egy Series elemet, valamint sablonokat, amik kitakarják a nem kellő részeket. Elég spártai megoldás, de mást nem tudok én se mondani sajnos.
Vagy most látom, mit írtál, ezt kipróbálom én is
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
MODERÁTOR
válasz bAtt001 #18297 üzenetére
Egyébként azért kellene, mert kint van az adatfogalmam fordulónapja ami minden hónap 21., és ugye 21. után már a következő hónapot kell kiírnia, 21. előtt meg a mostanit. Jelenleg így néz ki:
(Fordulónap: $21!<=#Dd#?december:#DMMMM#$ 21.)
Itt ugye a december-t kellene helyettesíteni a jövő hónappal.
Az ötlet jó, de nem akar működni, viszont nem találom a hibát. A fenti kódban a december helyére ez kerül:$#DMMMM#=január?február$$#DMMMM#=február?március$$#DMMMM#=március?április$$#DMMMM#=április?május$$#DMMMM#=május?június$$#DMMMM#=június?július$$#DMMMM#=július?augusztus$$#DMMMM#=augusztus?szeptember$$#DMMMM#=szeptember?október$$#DMMMM#=október?november$$#DMMMM#=november?december$$#DMMMM#=december?január$
Ez utóbbi önmagában működni látszik, csak akkor nem ha a december helyére illesztem. Mi lehet a bibi?
(#18299) Dottore
Ezzel kezdtem én is a legelején. #W1DEEEE# működik,kiírja jelenleg hogy hétfő, de a hónapokkal nem működik. #W1DMMMM#-re és #W2DMMMM#-re is novembert ír.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- BestBuy ruhás topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- VILEDA Cleaner VR 302 porzsák nélküli robotporszívó