-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
siofok
őstag
Szia!Már használom 1 jó ideje,de nekem van 2 illetve 3 kisebb gond vele,kiváncsi vagyok másnál is jelentkezik-e.
1 bejövő hívás után ha visszatér a zárképernyőre,néha fekete háttér fogad
2ha elmulasztott hívásom van,csak a számot jelzi,nem ír telefonkönyves nevet(bár ez lehet azért,mert csak a gmailba vannak a tel.számok,nem pedig a telefonba?
3 néha az állapotsorban kattintott gombra,gyári képernyőzár hangot ad.
amúgy tényleg jó.OnePlus nord 2t
-
VD
őstag
Galaxy S4 lockscreen
Nem kell hozzá ROOT!!!! Android 4.0-tól felefelé használható.
Szinte az összes funkciót tudja amit a Samsung Galaxy S4-en.
Válaszható víz és tinta vagy fény effekt feloldáskor.
Kiiratható vele a szolgáltató.
Kiiratható saját szöveg a lockscreenre.
Lehet teljes képernyős.
Kijelzi az aku töltöttséget.
Események jelzése. -
errrtu
aktív tag
válasz qamu74 #17187 üzenetére
Igen, látom a telepitettek között. Az utolsó telepített van legalul mint ahogy mondtad. Ezt követően "rábökök" de az ezt követő ablakban nagy fekete képernyő fogad rendesen ZW fejléccel. Más működő skineknél (mondjuk az ingyenes future) a kivalasztast követően válogathatok az összetevők közül.
Linkelni képet jelenleg nem tudok mert úton vagyok plusz mobilról de remélem így már érthető.OnePlus3
-
qamu74
őstag
válasz errrtu #17186 üzenetére
Szia!
Hogy nem jelenik meg?Maga a widget a kijelzőn,de látod a telepítettek között?
Nem tudok mást,írj a fejlesztőnek,vagy pontozd le...
Az ikonszett mindig benne van a telepítendő apk-ban,úgy hogy nem ez a bibi!
Félek user error-ról van szó.....
(liknejbe képet,így nem tudom látlanba )Lehet még csatlakozni a mi kis közösségünkhöz!!!
Google+[ Szerkesztve ]
-
errrtu
aktív tag
TB-vel lementettem/visszaállítottam de semmi változás
Nem lehet valami ikonszett vagy ilyesmi hiányom, ami miatt nem jelenik meg többek között az utóbb linkelt (sense.apk, miui.apk) sem? Zoopermágusok 5let?
OnePlus3
-
qamu74
őstag
HI megint!
Nyílt titok,hogy a Google Playen való megjelenést tervezem(ami holnap meg is történik...)
Várom segítőket,tagokat a Projectben, főleg Zooper skin,widget lesz a téma, mivel azt tudom apk-ra átalakítani.....
XDA-n kiderítem , hogy UCCW-t hogyan lehet apk-ra alakítani és majd később az is jöhet!
Tehát várom segítők és Project tagok jelentkezését!
PL: aki angolra lefordítja a magyar szöveget(már ide nem jó a google fordító ) és aki ért a Photoshophoz ...
stb,stb.
Érdeklődök PM-ben!!!!!!!!THX!
-
faber24
őstag
válasz qamu74 #17177 üzenetére
Juj...Black Tiger?
Black Panthers meg kemenyebb lennei7@4.2 +GF770+16GB....meg ilyenek :)
-
qamu74
őstag
Sziasztok!
Létrehoztam egy androidos,témázgatós,tutorialos,stb Google+ "közösséget"(még csak én vagyok tag )
,de szeretném meghívni azokat ,akik csatlakoznának egy ilyen közösséghez.
Dottore bezárta a közösségét, én nem szeretném....
Csatlakozzatok minél többen, és osszátok meg a képeiteket, írjatok véleményt,tutorialt stb..
Tehát várom a csatlakozókat a közösséghez,legyünk minél többen....qamu74
-
tesoh
tag
A ma esti ( éjszakai ) alkotásom:
A dokk és a status bar innen van összeollózva:
Fester MyColorScreen
MagicPopUi MyColorScreenEzen kívül a dokk ikonok az általuk jelzett oldalra visznek.
A kedvencek fül még nincs kész, ezért nem szerepel a képek között. -
qamu74
őstag
[ Szerkesztve ]
-
qamu74
őstag
Sziasztok!
Tesztelés céljából még mindig kérek,keresek zwapk.zip fájlokat!!!!!
A felajánlásokat előre is köszönöm!!!qamu74
-
Adamis
őstag
Mostani:
-
qamu74
őstag
Sziasztok!
Egy állati jó Zooper Player ,és ingyenes......
Töltsétek le.. -
zho-lee
addikt
köszi mindenkinek!
ha sikerül, még ma meg lesz telepíthető változatban, azért meg qamu74-nek köszi előre is!"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
qamu74
őstag
Helló!
Egy kéréssel fordulok hozzátok!
Tesztelés céljából várnék zwapk.zip fájlokat ,olyanoktól akik megosztanák velem.
Letesztelném,hogy a telepíthető változat működik e nálam.
PM-ben várnám a segítségeteket!
Előre is köszönöm!!!!!! -
zho-lee
addikt
+
Srácok, ezek nagyon jók!
[ Szerkesztve ]
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
DirectorX
tag
-
qamu74
őstag
Tudja valaki,hogy Zooperben milyen kód kell a beérkezett Gmail levek kimutatására?
-
faber24
őstag
válasz Logeeen #17118 üzenetére
Ha létrehozol egyéni beállitásokat az adott oldalakhoz akkor ott lehet h lehet választani az adott oldal beállitásainál...majd megnézem, most lusta vagyok feltenni Vagy valaki megmondja....de ha nincs ilyen az egyeni oldal beallitasban, akkor nem hiszem....
i7@4.2 +GF770+16GB....meg ilyenek :)
-
Logeeen
senior tag
Következő a helyzet.
Van a HS-en 3 oldal. Ezzel sikerült megoldani, hogy x időnként cserélje a hátteret egy bizonyos mappában lévőkre random sorrendben.Rá lehet venni valahogy a programot, hogy a 2. oldalon 1 állandó kép legyen?
#Xiaomi 13T#
-
qamu74
őstag
Sziasztok!
Egy felhívással fordulok hozzátok, még pedig várom PM-ben a(elsősorban) Zooperben és UCCW-ben járatos tagok,fórum társak jelentkezését!!!!A többiról PM-ben!
Tehát várom a jelentkezéseteket!Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
Adamis
őstag
Mostani:
-
faber24
őstag
Na egyelőre valahol itt tartok (gramarnacik megnyugtatására azóta már a szerda is wednesday-re lett állitva)
Naptár popup (ennek azóta már átlátszó a háttere)
Tisztességesen sok mindent sikerült egy oldalra zsúfolni, és egyszerre (szerintem) annyira nem is zsúfolt....már csak valami tisztességesebb órát kéne találnom zooperben vagy UCCW-ben....
[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
válasz qamu74 #17110 üzenetére
Sajnos a google translator szövevényes útvesztői miatt nem jutok előbbre az XDA-n..
Tudtok abban segíteni, hogyha egy akármilyen zooperes analóg órába szeretnék az óra és a perc mutató mellé egy másodperc mutatót is, mit variáljak át az advanced settingsben.
Bemásoltam a perc mutatóra vonatkozó parancsokat, de akármit változtattam rajt csak az általam utólag beletett másodpercmutató a helyét változtatgatta..Nagyon köszönök minden ötletet!
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
faber24
őstag
válasz csabám #17106 üzenetére
Valobban nem....mar reges reg hasznaljak MyColoron
http://mycolorscreen.com/2013/05/30/glass-home/
Mar a majus vegi 'screen of the day'-ek kozott is volt vele keszult..
De mondjuk tenyleg jo cucc, csak ra kell jonni a mukodesere, meg vannak korlatai sajnos
Ja, es ez meg az UCCW-s hoskorban volt...mondjuk en meg mindig kicsit jobban szeretem UCCW-t mint zoopert...de ez meg az en bajom
[ Szerkesztve ]
-
alex devil
senior tag
Sziasztok, animált időjárás widgetet keresek, valami szépet. Tudnátok ajánlani valamilyet?
(Nem vagyok lusta rákeresni csak gondolom ti próbáltatok már párat... )S23
-
bAtt001
addikt
kezdhetünk barátkozni vele popup widget, the next big thing. kipróbáltam ma és tényleg rohadt hasznos