- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
balintka
addikt
Galaxy S8-at javít még a TMX? Egy aksicserében gondolkodunk. Ez mennyibe jönne náluk, tudja valaki?
-
pvt.peter
őstag
válasz
HorváthCsabi #605 üzenetére
Fotózd, videózd körbe a készüléket mielőtt átveszi a futár.
-
pvt.peter
őstag
válasz
HorváthCsabi #603 üzenetére
Van mindenféle vélemény, nálam rendben volt minden.
Az hogy nálad éppen hogy alakulnak majd a dolgok az majd akkor derül ki amikor visszakapod a készülékedet. -
HorváthCsabi
friss újonc
Sziasztok.
Egy őszinte választ szeretnék. Mert amiket itt olvastam az eléggé elszomorító. A héten jön a futár és viszi el az Iphone 12 Pro-mat javításra. Mire kell ezzel kapcsolatosan számítani vagy megbízható e a cég?
A válaszokat előre is köszönöm -
pvt.peter
őstag
válasz
Joe Swanson #596 üzenetére
Nekem sikerült, de elég nagy macera volt.
Nekem is csak azért, mert méltányosságból befogadta Lenovo, mert pont a gari lejárat előtt bővítettem a garanciát a laptop.hu -n keresztül, nem volt egyszerű menet és nem is rajtam múlt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Topping E30
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- OnePlus Watch 2 okosóra makulátlan állapotban
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged