Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- potyautas: Nóta állj!
- potyautas: Vágyak
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecdzo
senior tag
1 perc, 5 perc,15 perc 30 perc, 1 ó ,4ó...
5 pip range, 10 pip range, 20 pip range...
Kötni az utóbbi időben 15 percesen szoktam...
Meg napin...befektetni meg havi charton...Valóban, azért is vagyunk h igyekezzünk segíteni az úton...h melyiken indulsz el,az csak a te dolgod!
-
Dzoli
tag
Hiába írja le valaki, mikor mit rontott el, aki kezdő ugyan úgy elfogja követni az alap hibákat, ezt csak saját tapasztalatból lehet megtanulni. Ezt mindenki végigcsinálja szerintem.
Ami valakinek bevált dolog, azt lehet más nem tudja alkalmazni, vagy nem ugyan olyan hatékonyan. Tényleg magadnak kell a saját stílusodra rájönnöd. Én nem tudnék órákat várni 1-1 üzletre. Már 20 perc után erősen viszket a tenyerem, hogy zárjak, és tegyem zsebre a nyerőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
- Újszerű Keychron K6 Mechanikus Billentyűzet
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- új bontatlan 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest