- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
DD időszak hosszának a kezelése/kezelhetősége attól is függ, hogy mire használja a rendszert a trader.
Ha ebből akar élni, akkor pár hónapnál tovább tartó DD az elég kellemetlen.
Ha csak hobbi, és játék, akkor sokat ki lehet bírni.Itt ahogy látom a 200 nap közepénél volt az alja, tehát picit több mint 3 hónap amíg "csak bukik", a maradék 100 nap már felfelé megy..
6 hónap nonstop bukót nehéz elviselni, és közben nem feladni a stratégiát, főleg ha valaki ebből akar élni.
de itt a negyedik hónap végén már talán látszik a fény az alagút végén.bár én most a stratégiámmal 1 hónapja vagyok bukóban, elég sokat visszabuktam, és kezdek kicsit elkeseredni, de próbálom a pozitív oldalát nézni, hogy még így is +200% április óta, stb, de amikor ebből próbálok megélni, és 1 hónapban nem hogy nyerek, hanem több mint 1 havi nyereséget elbukok, akkor nehéz optimistának maradni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra 2 49mm LTE Megkímélt, Karcmentes, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Garis! Csere Beszámítás! Acer Predator Helios 16! I9 13900HX / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 4,5TB SSD!
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- MacSzerez.com - iPad Air 11" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Space Gray / Apple Garancia!
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest