Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Na közben meg is válaszoltam magamnak már természetesen kipróbáltam. Teljesen jól átmegy rajta a "tea aroma", Természetesen a résen keresztül minimális kis apró darabok is átjutnak de az ugye leülepszik az aljára tehát vészes.
Még a mennyiséget kell majd kitalálnom mert az eddigi egy bögre/egy teáskanál/2 perc után nem akartam másfél liter vízhez arányosan több zöld teát tenni vagy tovább áztatni, így lett kb 3 teáskanál és 3,5 percig volt benne (Alnatura Gunpowder).
Ennek megfelelően nem annyira intenzív az íz mintha csak egy bögréhez egy teáskanál menne, ezt még ki kell tapasztalni, talán legközelebb 4 is mehet. Régebben a topikban volt is szó erről, esetleg valami konkrét tippnek örülnék ha valaki tud valami bevált módszert

Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Deep Purple 128GB használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Apple iPhone 17 Pro Cosmic Orange 256GB karcmentes 100% akku (49 ciklus) garancia 2026.12.29-ig
- Western Digital SN850 2TB NVMe With Heatsink for PS5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest