- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
mszl
aktív tag
Szia!
Én a Darjeelinget kb 85 fokos vízzel és az első áztatási időm kb. 45mp-60mp ig terjed másodszorra 1,5 perc . Ez az indiából rendelt friss tavaszi First Flush
szedésűre vonatkozik. A későbbi szüretek teljesen más karakterek, de azok is nagyon jók 
(minden teát ki kell tapasztalnod, de a Darjelling megéri a türelmet!! 2dl -es kis kannában 2 nagy csipet teafűvel kb 6-8gr szoktam készíteni)Mivel a fekete teákhoz sorolják, így a 100 fok körüli vizet ajánlják, de szerintem hűvösebbel jobb.
Mivel a filteres finomra őrölt, sokkal jobban kiázik mint a szálas teafű, így szerintem sok a 4 perc
A FF Darjeeling szép friss üde zöld levelek, pár vöröses barna, sárgás levéllel keveredve, de a zöld dominál. Ha barnábbnak tünik akkor azok a második v. harmadik szedésből származhatnak.
Szerintem próbáld ki kb 1 perces áztatással 1 filter, 2 dl-es pohárban
Innen rendeltem korrektül küldték.
Tényleg ilyen gyönyörű színük van

Vagy próbálj meg Debrecenből a teautja.hu-ról rendelni.
Amúgy ha meleg vízzel és túl áztattad, akkor annak irgalmatlan keserű íze kellene, hogy legyen!
legalábbis amikor rosszul készítettem első pár próbálkozásomra.
Illata az fenomenális friss gyümölcsös, virág illat már akkor is amikor csak kibontom a dobozt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Programozás topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Bemutatkozott az új John Wick játék
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Steam topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
szedésűre vonatkozik. A későbbi szüretek teljesen más karakterek, de azok is nagyon jók