Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mszl
aktív tag
Szia!
Én a Darjeelinget kb 85 fokos vízzel és az első áztatási időm kb. 45mp-60mp ig terjed másodszorra 1,5 perc . Ez az indiából rendelt friss tavaszi First Flush
szedésűre vonatkozik. A későbbi szüretek teljesen más karakterek, de azok is nagyon jók 
(minden teát ki kell tapasztalnod, de a Darjelling megéri a türelmet!! 2dl -es kis kannában 2 nagy csipet teafűvel kb 6-8gr szoktam készíteni)Mivel a fekete teákhoz sorolják, így a 100 fok körüli vizet ajánlják, de szerintem hűvösebbel jobb.
Mivel a filteres finomra őrölt, sokkal jobban kiázik mint a szálas teafű, így szerintem sok a 4 perc
A FF Darjeeling szép friss üde zöld levelek, pár vöröses barna, sárgás levéllel keveredve, de a zöld dominál. Ha barnábbnak tünik akkor azok a második v. harmadik szedésből származhatnak.
Szerintem próbáld ki kb 1 perces áztatással 1 filter, 2 dl-es pohárban
Innen rendeltem korrektül küldték.
Tényleg ilyen gyönyörű színük van

Vagy próbálj meg Debrecenből a teautja.hu-ról rendelni.
Amúgy ha meleg vízzel és túl áztattad, akkor annak irgalmatlan keserű íze kellene, hogy legyen!
legalábbis amikor rosszul készítettem első pár próbálkozásomra.
Illata az fenomenális friss gyümölcsös, virág illat már akkor is amikor csak kibontom a dobozt.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo RC 2 távirányítóval/ Új 2 Év Garanciás
- Lego autó dekoráció - RAKD A FALRA
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo tökéletes hibátlan álapotban eladó
- Dji Goggles 3 garanciával/ Neo2, Neo, Avata2, Mini 4 Pro, Air3 / Dji Beszámitás lehetséges
- DJI Mini 3 RC drón szett - új állapotban - garancia 2027.11.02-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
szedésűre vonatkozik. A későbbi szüretek teljesen más karakterek, de azok is nagyon jók