Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
Nemrég vettem a Tesco-ban Darjeeling fekete teát. Nem Tesco gazdaságosat, hanem prémium terméket, egész elfogadható árban volt. Róla lenne szó:
http://images.mysupermarket.co.uk/Products_1000/35/006735.jpgFilteres. A baj csak az, hogy akárhogy készítem el, nem stimmel. Először a dobozára írt instrukciókat követtem: kb. 100 fokos (lágyra agyonforralt) vízzel öntöttem le, és 4-5 percig hagytam ázni. Nagyon savas volt. Aztán próbáltam 90 fokos lágy vízzel, 3 percig, de még mindig savas volt. Most kb. 80-85 fokos, fele mennyiségű vízzel öntöttem le, 2 percig áztattam (szakértő weboldalak 2-3 percet írnak és 90 fokot),nem fedtem le. Így már jobb lett, de még mindig, mintha lenne egyfajta édeskés, savaskás földíze. Előtte sosem ittam még darjeelinget. Ennek ilyennek kell lennie vagy valamit nem csinálok jól?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Lenovo Legion 9 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest