Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
Nemrég vettem a Tesco-ban Darjeeling fekete teát. Nem Tesco gazdaságosat, hanem prémium terméket, egész elfogadható árban volt. Róla lenne szó:
http://images.mysupermarket.co.uk/Products_1000/35/006735.jpgFilteres. A baj csak az, hogy akárhogy készítem el, nem stimmel. Először a dobozára írt instrukciókat követtem: kb. 100 fokos (lágyra agyonforralt) vízzel öntöttem le, és 4-5 percig hagytam ázni. Nagyon savas volt. Aztán próbáltam 90 fokos lágy vízzel, 3 percig, de még mindig savas volt. Most kb. 80-85 fokos, fele mennyiségű vízzel öntöttem le, 2 percig áztattam (szakértő weboldalak 2-3 percet írnak és 90 fokot),nem fedtem le. Így már jobb lett, de még mindig, mintha lenne egyfajta édeskés, savaskás földíze. Előtte sosem ittam még darjeelinget. Ennek ilyennek kell lennie vagy valamit nem csinálok jól?
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI FPV Combo drón szett
- DJI AVATA Explorer Combo (Fly More combo) drón szett - 4 akku, koffer, szűrők
- Vadonatúj, sosem használt DJI NEO 2 alapszett eladó! DJI NEO2 - 2 év DJI garancia
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo drón - nagyon megkímélt, újszerű állapotban
- Eladó férfi nike airforce cipő 45.5 fekete/fehér
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest