- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
én pl. valamelyik teaházban néznék körül... pesten van egy jópár. helyet viszont max debrecenihez tudnék mondani, az meg neked nem hiszem, hogy jó.
más: a csíkos áruházban tegnap láttam néhány filteres rooit, elég biztató ízesítésben. egyszer talán kipróbálom. most még meglehetősen sokféle teám van itthon, most kóstolgatom, amit összehoztam (egy trópusi aszalt gyümölcsös rooi-t, egész jó lett, bár kissé édes nekem).
mod: EGOKA: hányszor forráztad le? és meddig hagytad ázni? tapasztalatom szerint a fehér teákat min. 3-4x le lehet forrázni, mindnek más az íze. az oolongot is le lehet 2x-3x, egyes zöldeket, asszem a bancha-t akár 7-10 alkalommal is... viszont fontos, hogy ne ázzon sokáig. mióta egyszer lobogó vízzel leforráztam, és ázni hagytam egy sencha-t, azóta nem bírom meginni a zödteákat
erre vigyázzatok.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Awesome Navy használt, megkímélt 6 hónap garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
erre vigyázzatok.