Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
én pl. valamelyik teaházban néznék körül... pesten van egy jópár. helyet viszont max debrecenihez tudnék mondani, az meg neked nem hiszem, hogy jó.
más: a csíkos áruházban tegnap láttam néhány filteres rooit, elég biztató ízesítésben. egyszer talán kipróbálom. most még meglehetősen sokféle teám van itthon, most kóstolgatom, amit összehoztam (egy trópusi aszalt gyümölcsös rooi-t, egész jó lett, bár kissé édes nekem).
mod: EGOKA: hányszor forráztad le? és meddig hagytad ázni? tapasztalatom szerint a fehér teákat min. 3-4x le lehet forrázni, mindnek más az íze. az oolongot is le lehet 2x-3x, egyes zöldeket, asszem a bancha-t akár 7-10 alkalommal is... viszont fontos, hogy ne ázzon sokáig. mióta egyszer lobogó vízzel leforráztam, és ázni hagytam egy sencha-t, azóta nem bírom meginni a zödteákat
erre vigyázzatok.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- 27% - LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
erre vigyázzatok.