Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na jó, túl egyszerű volt már a mate készítése, úgyhogy akkor nekiálltam a matcha világának is. Betanuló időszaknak álltam még csak neki (két balkézzel), eddig vagy túl vizes vagy ihatatlanul keser és még mindig nem az a túl krémes állapotok jöttek össze, akárhogy is méregetem az adagokat (kb első három alkalom, nyugalom, lesz ez majd még jobb is, mate-val is így kezdődött).
Most kicsit meguntam a finomkodást, és még ehhez a túl keserhez képest is több port hozzáadva, legalább már szépen krémes, és már-már az íz is ki-kibukkan a keserűség mögött, már már majdnem hasonlít arra, amit én japánban ittam (pedig azt hittem így már ihatatlanul keserű lesz).Még próbálkozom, de most egyenlőre ezt az egészet tejjel, mézzel alá támogatva iszogatom, hogy ne menjen el a kedvem tőle
Így már kifejezetten van élvezeti értéke is.Az energia amivel meg arcon csap, az azért kellemesen meglepett. Mate vonal mellett, nem hittem, hogy lesz hasonló élénkítő hatáshoz szerencsém. Kis túlzással élve, színeket váltott a világ körülöttem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Filmvilág
- Magisk
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Milyen autót vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Tápos kibeszélő offtopik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen légtisztítót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Sony DualSense Edge kontroller 3 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- SONY PS4 PRO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Így már kifejezetten van élvezeti értéke is.