- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Szia,
nekem olyan fólia volt rajta, ami nem a kijelzöt védte hanem a keretet körbe. Természetesen rálógott a kijelzőre is. Valóban elég jól rá volt rakva, nehezen volt észrevehető. Annyira, hogy nekem fel sem tűnt, hanem a kilenc éves gyermekem odament, aztán megkérdezte, hogy apa ezt miért nem szeded le és már húzta is le. Válaszolni sem volt időm
Emlékeim szerint alul középen a márkafeliratnál látszott a legjobban, hogy az csak védőfólia -
-
Saccco
nagyúr
Szerintem valamelyik képjavító teszi bele a pöttyöket. Tippre a tömörítős. Fejből nem tudom mi a neve.
A távirányító gyors mozgása megszokást igényel. Ha tudod mire számíts, akkor szerintem hasznos.
Nekem elemet kellett cserélni az egyik távirányítóban, mert nem voltak jók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Mozilla Firefox
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest