Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ndavey
tag
válasz
Piftuka
üzenetére
Igen, így van. Panelhibás volt az XH90, illetve kiderült egy Sony márkaszervizben, hogy az eMAG már eladta korábban a tv-t másnak, mivel újracsomagoltként vettem, így az eMAG azt közölte felém, hogy nincs rá gyári garancia. A Sony szervizes viszont mondta, hogy le tudja papírozni nekem, hogy kicseréljék, de az is egy gyárilag felújított készülék lenne. Először belementem ebbe, mert amúgy tetszett az XH90, de aludtam rá párat és úgy döntöttem, hogy inkább kimaradok ebből és egy teljesen új készüléket veszek, a TCL pedig pont le volt árazva ugyanannyira.
Tulajdonképp még mindig megtehetném, hogy maradok a Sonynál és elállok a TCL vásárlásától, mert még elég friss ez az egész történet és konkrétan még nálam van a Sony is, mert még nem jöttek érte. (Ez is kicsit kérdéses számomra, mert a szervizes azt mondta, hogy elviszik ezt a tv-t és egy hivatalos Sony cserekészülékes dokumentummal kell visszamennem az eMAG-hoz visszakérni a pénzem. Elég átláthatatlan számomra, hogy milyen bizniszelések mennek a háttérben..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gitáros topic
- Battlefield 6
- Formula-1
- További aktív témák...
- LG 47LM660S Full HD 3D LED SMART televízió 47" (119cm) Magic Remote
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4045, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor