- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
-
mikrofon
veterán
"Filmek es sorozatokat néznénk, leginkább este, ha a gyerek elaludt, tehát nem a nagy hangerő a lényeg, hanem, hogy a beszéd hang érhető legyen."
Akkor egy jó fülest javaslok. Mármint, hogy nem úgy jót, hogy zene szépen szól, hanem ami filmezésre megfelelő szerintem.
Nekem van Yamaha AVR V6a + 5.2.2 hangfalszett van. Este azonban fülessel nézek, mert különben a család miatt le kell halkítani, így meg elveszik minden ami az előnye.
Így valójában vettem egy HDMi képes fülest és így nagyobb az élmény az esti filmnézés számomra. Nappal meg mikor nincs otthon a család akkor düböröghet a rendszer, nah ez nagyon ritkán jön össze....Soundbárból a JBL-nek van egy jó szériája, ahol a hátsó hangszórók levehető a soundbar széléről és vezeték nélküliek. Így ha kell a térhangzás akkor magad mellé teszed, ha nem akkor vissza előre a soundbarra.
JBL Soundbar BAR 9.1
Én majdne ezt vettem csak akkor mikor akartam készlethiány volt és nem lehetett tudni mikor jön meg így hagytam magam rábeszélni egy komplett AVR alapú rendszerre.....Van egy kistesója is: JBL Bar 5.1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged