- Hogyan válassz biztonságos és megbízható szoftverlicencet?
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
-
mikrofon
veterán
"Filmek es sorozatokat néznénk, leginkább este, ha a gyerek elaludt, tehát nem a nagy hangerő a lényeg, hanem, hogy a beszéd hang érhető legyen."
Akkor egy jó fülest javaslok. Mármint, hogy nem úgy jót, hogy zene szépen szól, hanem ami filmezésre megfelelő szerintem.
Nekem van Yamaha AVR V6a + 5.2.2 hangfalszett van. Este azonban fülessel nézek, mert különben a család miatt le kell halkítani, így meg elveszik minden ami az előnye.
Így valójában vettem egy HDMi képes fülest és így nagyobb az élmény az esti filmnézés számomra. Nappal meg mikor nincs otthon a család akkor düböröghet a rendszer, nah ez nagyon ritkán jön össze....Soundbárból a JBL-nek van egy jó szériája, ahol a hátsó hangszórók levehető a soundbar széléről és vezeték nélküliek. Így ha kell a térhangzás akkor magad mellé teszed, ha nem akkor vissza előre a soundbarra.
JBL Soundbar BAR 9.1
Én majdne ezt vettem csak akkor mikor akartam készlethiány volt és nem lehetett tudni mikor jön meg így hagytam magam rábeszélni egy komplett AVR alapú rendszerre.....Van egy kistesója is: JBL Bar 5.1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hisense 75E77NQ Pro 144Hz, 4k, 189cm, dobozos, garanciás
- SAMSUNG QE43Q60C 43" QLED 4K Smart TV kifogástalan kép & hang
- PHILIPS 43PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest