Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
Mindenek előtt nézd meg melyik szoftver van rajta én a legújabb 625-ös verziót ajánlom.
1-2: elég szubjektív mindenkinél a beállítás én mindenképp a mozi módot ajánlom film nézéshez akár 1080p akár 4k vagy hdr. Nekem nagyon bevált úgy ahogy van egyedül az mpeg zajcsökkentést kapcsolom ki a micro dimminget be alapra max a élességet kicsit feltolhatod 10-15ig. HDR filmeknél én bekapcsolom a dinamikis kontrasztot mert jobban kiemeli a fényesebb részeket mivel kevés a hdr fényerő a tévében ezzel szerintem kicsit lehet javítani a hatáson. A fekete szintet is kicsit lejjebb tolhatod 48-49-re kicsit jobb a fekete.
3: Dolby visionbe több féle létezik ebben vannak itt mások akik jobban tudnak segíteni én max netflixen nézek úgy filmeket egyébként magától be kell kapcsolnia ha felismeri a tv.
4: Ahogy fentebb írtam az új szoftverrel próbáld újra megnézni nálam se plexen se a saját lejátszóján nem szaggatott eddig semmi. A feliratos filmeket én a plexen nézem egész jól kezeli a hálózatos tartalmakat én wifin keresztül használom és ahogy írtam nekem nem szaggatott semmi eddig. Sajnos nemtom miért nem ismeri fel az srt feliratot a saját lejátszója pedig az lenne a legjobb mivel az 5.1 hang csak azon keresztül működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor