Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
vargalex
üzenetére
Szerintem ezek random hibák, ahogy a többi is. Nekem is volt problémám a C805 -tel, azért frissítettem többször is. Szerencsére ez megszűnt. Én ezért szoktam azt írni, HA probléma nincs a TV -vel, és valaki nem szereti ezzel tölteni az idejét, akkor nem érdemes frissíteni.
Pont azért, mert lehet te esel majd abba a kis(?) halmazba, ahol jönnek a gondok telepítés után.
Ha van probléma, akkor nyilván próbálkozni kell, amíg az ember meg nem unja...
Én azt is tökre megértem, ha valaki ezek után nem vesz TCL TV -t. Végülis általában nem azért vásárolunk TV -t, hogy kísérlezgessünk, keressük a megoldásokat, FW -t pakolgassunk, gyári visszaállításokat csináljunk...stb.
Főleg úgy, hogy egyébként a frissítés is elég randomnak tűnik. Van akinek megérkezik, van akinek másik régióban érkezik, van akinek sehol semmi.
-
kokokka
addikt
válasz
vargalex
üzenetére
85c765. Semmiféle (még csak hasonló) problémám sincs vele semmilyen forrásból. Egy Samsung Qled-et váltott, és ha most vennék TV-t megint ezt választanám. Akik ajánlják, azok olyanok mint én: azt kaptak a pénzünkért amit szerettek volna, azt, amit az adott tipus ígért. Nekem 100%-ban teljesült a vágyam ezzel a TCL-el, mindent tud amit kell és olyan minőségben, ahogyan azt kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meditáció
- alza vélemények - tapasztalatok
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110-15ISK: i5-6G I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor