- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
crea1984
tag
válasz
vargalex #36234 üzenetére
Mondjuk nem bekaplcsolasi problemam meg soha nem volt, azt szokta meg csinalni, hogy elmegy a hang csatornavaltaskor, valtok 1-2 csatornat majd visszamegyek es lesz hang... Illetve 1x mar olyan is volt hogy hang van kep nincs
Ha az vigasztal nekem semmi eszkoz nincs radugva, igy a random bekapcsolasnal nem lehet koze hozza, de a nem bekapcsolast lehet befolyasolja... -
ρσгτσ
addikt
válasz
vargalex #36234 üzenetére
Nekem főleg droidon voltak random bekapcsolások. Nem csak TCL -en, hanem pl. Sony -n is. Más OS -en nem találkoztam még ilyennel. Minden esetben a HDMI CEC, illetve külső eszköz okozta.
Persze lehet ehhez semmi köze. Nem ismerem a CoreELEC -et. Csak gondoltam megemlítem, mert lehet nem mindenkinél a TCL szoftvere(?) okoz ilyen, vagy ehhez hasonló problémát.
Mondjuk a bekapcsolási probléma már egészen más téma. Ilyen nekem még nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest