- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
crea1984 #36237 üzenetére
Nekem olyan szokott még előfordulni ritkán (ezt már korábban írtam), hogy egy csatornára váltáskor dadog, akadozik a hang (mintha nem tudná feldolgozni a beérkező jelet). Ilyenkor egy csatorna előre/hátra váltás megoldja.
A nem bekapcsolást miért befolályásolná egy rádugott eszköz? Nehogy azt mondjuk már, hogy nem szabad semmit rádugni... -
-
vargalex
félisten
válasz
crea1984 #36233 üzenetére
Szerintem is software-os a gond. Nekem egyébként egy AmLogic box van rákötve CoreELEC-el, de a korábbi LG TV-t soha nem kapcsolta be. És a készülék bekapcsolása ki is van kapcsolva a CoreELEC beállításaiban. Valamint az a box soha nincs kikapcsolva. Illetve a véletlen bekapcsolás sokkal ritkább, mint az, hogy nem tudom bekapcsolni.
Engem a nem bekapcsolhatóság is nagyon zavar. A gyorsindítás kikapcsolása halál a Google TV esetén (legalábbis ezen a készüléken). Egy 4 eves WebOS LG sokkal gyorsabban indul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest