- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
Online vásárlásnál ugyanúgy fent van az a típus, amivel ez a probléma volt, és sehol nem jelölik, hogy kiállított darab lenne bármelyik is.
Viszont nem túl sanszos, hogy azok bármelyike is "új" lenne, mert amikor cserét ajánlottak neki, az másik típusú készülék volt.
Szerintem logikus lenne olyan új készüléket felajánlani, amivel probléma volt. De lehet rosszul gondolom. Egyébként S90C, tavalyi, kifutó modell.
Tehát innen nézve nem egy-egy üzlettel van baj...
Szerk.:
Azt mellékesen jegyzem meg, hogy én is vásároltam már náluk 2 TV -t is az elmúlt 3 évben, amivel semmi hasonló gond nem volt.Tehát nem mondom, hogy átverős cég. Csak nem ez az első eset, amikor ilyen jellegű probléma van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Le Mans Ultimate
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Szólánc.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest