Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
Online vásárlásnál ugyanúgy fent van az a típus, amivel ez a probléma volt, és sehol nem jelölik, hogy kiállított darab lenne bármelyik is.
Viszont nem túl sanszos, hogy azok bármelyike is "új" lenne, mert amikor cserét ajánlottak neki, az másik típusú készülék volt.
Szerintem logikus lenne olyan új készüléket felajánlani, amivel probléma volt. De lehet rosszul gondolom. Egyébként S90C, tavalyi, kifutó modell.
Tehát innen nézve nem egy-egy üzlettel van baj...
Szerk.:
Azt mellékesen jegyzem meg, hogy én is vásároltam már náluk 2 TV -t is az elmúlt 3 évben, amivel semmi hasonló gond nem volt.Tehát nem mondom, hogy átverős cég. Csak nem ez az első eset, amikor ilyen jellegű probléma van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor