- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Klaus Duran: 2025 dude
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stealth
senior tag
válasz
Vhiktor #29202 üzenetére
Megerősítem, frankón működik így.
A következőt javaslom:
1. Az SDR képpel kell kezdeni az adott forráson, majd megjelölni, hogy csak az éppen aktuális forrásra alkalmazza a képi beállításokat.
2. A következő legyen a HDR, itt is be kell állítani a képet. Nálam itt már nem lehet beállítani, hogy minden forrásra vagy csak az aktuálisra legyenek érvényesek a beállítások.
3. A harmadik a Dolby Vision. Nálam itt sem lehet beállítani, hogy minden forrásra vagy csak az aktuálisra legyenek érvényesek a beállítások.Én a NAS-sal kezdtem, lejátszó Kodi. A fentiek szerint beállítottam mindent.
Jött a MAX. Itt a DV-t kellett után állítani, az SDR-hez nem kellett hozzányúlni.
HDR tartalmat nem találtam a MAX-on, sokat nem is kerestem.Netflix. Nekem csak HD csomagom van. Az SDR értékekhez nem kellett hozzányúlni.
KábelTV (Vodafone, csak az ingyenes csatornák vannak). Az SDR értékeket be kellett állítani.
Hát lehetne ez egyszerűbb is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest