Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Másik küldetés
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihaly13
tag
Hát én is feltettem ezt a V098 firmware-t a 55C805-e és képzeld hogy jártam vele a Youtube és a TCL ch. megnyílik de , ha rákattintok a a videora fekete lesz és nem indul el semmi pénzért , csináltam egy gyárivisszaállítás és azután is ugyan ezt csinálta , utána lekaptam és telepítettem a V062 és avval jól megy csak hogy ez nem OTA hanem IMG !
-
st6969
őstag
Szintén 65C805, 3,3m-ről nézve.
"Na végre", ezek szerint más is látja ezt az olajfestmény szerű ember arcot távolabbi alakokon. Próbáld ki a telefon képernyőre tükrözését, és saját videó lejátszását (ott is főleg olyat, ahol emberi arcok vannak távolabb). Ott még durvább ez a jelenség. Nem tudom, pontosan mi az, amit ennyire gatyául kezel ez a tv, de valóban, az elótérben lévő alakok, közeli képek rendben vannak. Valahogy a felbontással lehet összefüggésben, mert streamingnél nem igazán feltűnő, Xbox-on sem.
Vhiktor beállításaival használom, tehát biztos, hogy nincs semmi mesterséges képjavító bekapcsolva.
Nálad képzaj nincs (enyhén mákos homogénebb háttérnél)? Ez is biztos, hogy forrás függő, van, ahol kifejezetten zavaró, máshol meg kevésbé (streamingnél is látható, tv adásoknál is).
Nálam ez a 2 hiba, ami visszalépés a 10 éves Samsungomhoz képest. Ezek miatt frissítettem volna fw-t, de így nincs értelme.Plusz egy érdekesség: nagyon szép a feketéje, ami közismert (és elvileg szép homogén a háttérvilágítása), de többször láttam már, hogy mikor az Xboxot kikapcsolom, akkor a feketére váltott háttér tiszta felhős, este sötétben durván látszik (legközelebb lefotózom). Sehol máshol ezt én még nem vettem észre, ezért is fura.
-
kenicsab
tag
Szia!
Szerintem ne kapkodd el a szervízt, még próbáld meg a Vhiktor féle beállításokat, video változat!
Az én tévém c805 elseje óta van a szervízben, nem be kapcs-os volt.
Az utolsó fw a 999v1 volt ami jelentős változást hozott a 062 után, annak a v5-se pedig megegyezik a v098-al!
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- Bomba ár! Asus VivoBook X412F - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vhiktor