- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
Sziasztok!
Látom van párotoknak a topikban 50DP600.
Annyi lenne a kérdésem hozzátok, mondjuk fél fényerőn PWM mentes -e?Úgy tudjátok megnézni, hogy mindenféle motion/mozgás segítő elektronikát kikapcsolva (nem tudom itt milyenek vannak, pl. BFI, motion plus, stb vagy egyszerűen csak PC módra állítjátok ha van benne olyan) fél fényerőre állítva (és/vagy fél kontrasztra, nem tudom melyik szabályozza a valós fényerőt), egy mobilkamerát pro módban kb 1/1000 záridőre állítva láttok -e csíkokat a képernyőn?
2-3 perc alatt le lehet tesztelni, és nagyon sokat segítenétek vele.
Esetleg 30-40% és 60% körüli fényerőn is megnézhetitek.Láttam, hogy egy pár TCL TV PWM-mentes a normál fényerőtartományban, de erről a modellről semmi infóm. Monitornak venném, és rögtön migrénes vagyok a PWM-től.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest