- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dropi
senior tag
Hát srácok én viszont kezdek kicsit elkeseredni a tévé kapcsán
Egyrészt meccsnézés közben szinte mindig megjelennek ilyen hosszanti csíkocskák a képen, nem feltűnő, de engem zavar, de sima állóképnél nem, és más tartalomnál sem. Aztán abban bíztam, hogy a QLED miatt a HDR, DV filmek, sorozatok, szebbek lesznek rajta, de a sima IPS led Philips 7304-en sokkal látványosabbak voltak, arról nem is beszélve, hogy a YouTube-on a nem 4k tartalom is sokkal csúnyább, pixelesebb, mint a Philipsen
Pedig eskü nagyon szeretném szeretni ezt a tévét
Próbálgatom a beállításokat folyton, de egyszerűen nem tudok rájönni, hogy mi lehet a baj, mi miatt nem vagyok vele elégedett.
A menü mondjuk legalább gyors
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- World of Tanks - MMO
- TCL LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- iPhone topik
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- ÚJ Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k (2024/2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- TCL 55C745X2 FALD, 144Hz, 2029.07-ig gyári garanciás, dobozában, fóliás, karcmentes TV.
- PHILIPS 50PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest