- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
ndavey
tag
válasz
Piftuka #6873 üzenetére
Igen, így van. Panelhibás volt az XH90, illetve kiderült egy Sony márkaszervizben, hogy az eMAG már eladta korábban a tv-t másnak, mivel újracsomagoltként vettem, így az eMAG azt közölte felém, hogy nincs rá gyári garancia. A Sony szervizes viszont mondta, hogy le tudja papírozni nekem, hogy kicseréljék, de az is egy gyárilag felújított készülék lenne. Először belementem ebbe, mert amúgy tetszett az XH90, de aludtam rá párat és úgy döntöttem, hogy inkább kimaradok ebből és egy teljesen új készüléket veszek, a TCL pedig pont le volt árazva ugyanannyira.
Tulajdonképp még mindig megtehetném, hogy maradok a Sonynál és elállok a TCL vásárlásától, mert még elég friss ez az egész történet és konkrétan még nálam van a Sony is, mert még nem jöttek érte. (Ez is kicsit kérdéses számomra, mert a szervizes azt mondta, hogy elviszik ezt a tv-t és egy hivatalos Sony cserekészülékes dokumentummal kell visszamennem az eMAG-hoz visszakérni a pénzem. Elég átláthatatlan számomra, hogy milyen bizniszelések mennek a háttérben..)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG (QE75QN900ATXXN) 190CM 8K NEO Q-LED ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN90DAT) 165CM NEO Q-LED 4K SMART PRÉMIUM ..AKCIÓ!
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest