Új hozzászólás Aktív témák

• ndavey

tag

válasz Piftuka #6873 üzenetére

Igen, így van. Panelhibás volt az XH90, illetve kiderült egy Sony márkaszervizben, hogy az eMAG már eladta korábban a tv-t másnak, mivel újracsomagoltként vettem, így az eMAG azt közölte felém, hogy nincs rá gyári garancia. A Sony szervizes viszont mondta, hogy le tudja papírozni nekem, hogy kicseréljék, de az is egy gyárilag felújított készülék lenne. Először belementem ebbe, mert amúgy tetszett az XH90, de aludtam rá párat és úgy döntöttem, hogy inkább kimaradok ebből és egy teljesen új készüléket veszek, a TCL pedig pont le volt árazva ugyanannyira.
    Tulajdonképp még mindig megtehetném, hogy maradok a Sonynál és elállok a TCL vásárlásától, mert még elég friss ez az egész történet és konkrétan még nálam van a Sony is, mert még nem jöttek érte. (Ez is kicsit kérdéses számomra, mert a szervizes azt mondta, hogy elviszik ezt a tv-t és egy hivatalos Sony cserekészülékes dokumentummal kell visszamennem az eMAG-hoz visszakérni a pénzem. Elég átláthatatlan számomra, hogy milyen bizniszelések mennek a háttérben..)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés