Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ 8 kg mosógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Szerintem meg rohadtul magasak. És itt tekintsünk el attól, hogy kinek milyen mély a pénztárcája, természetesen ésszerű kereteken belül. Tudom, mindig van mihez viszonyítani, de ha ez a technika ennyi pénzért akkora eszméletlen, hatalmas, vilagszenzációs különbséget hoz a piacra, hogy majd mindenki az állát keresgéli a TV előtt, akkor megeszem a nem létező kalapom. Most komolyan, tényleg úgy gondolod, hogy ez nem sok pénz egy TV-ért? Ha van egy teljesen jó TV-d és nézel egy filmet rajta, azon fog járni az eszed, hogy micsoda technika is ez? Most lehet rám köpködni, de az én TV "csak" 550k-ba került, 85"-os, gyönyörű képe van, öröm rajta nézni minden UHD-t, de ennek a vásárlást is 2x meggondoltam. Pedig megtehetném, hogy ettől jóval drágábbat is vegyek, de valahol mégiscsak kell lenni egy határnak, és még ha 100 vagy akár 116"-is is, ennyi pénz szerintem egy józanul gondolkozó filmszeretőnek is hatalmas összeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- Most már tényleg itt az Ítéletnap, premier előzetesen a Terminator 2D: NO FATE
- Milyen széket vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Le Mans Ultimate
- Visszaengedi Kínába az NVIDIA H200-at a Trump-adminisztráció
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor