- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
classic B #25610 üzenetére
Nem kell félve szólni. Ha valami nem tetszik nyugodtan le lehet írni hátha másnak az segít. Szerintem tudjuk hogy nem tökéletes tévé. Előző tévém se volt az és ez a 55C745 sem az ami most van. Én nagyjából elégedett vagyok vele ( legalábbis ezzel a Google tv verzióval ami fent van) de persze azért itt is vannak hibák. De összességében nézve ár /érték arányban szerintem jónak mondható és a képminőség is jó ebben az árkategóriában. A c805 meg főleg jó képminőség szinte ugyan abban az árban mint a c745.
Amúgy a te problémád simán megoldotta volna egy külső médialejátszó vagy tv okosító ami tud kadenciahelyes lejátszást. Egy fire stick 4k max ami még nem vészes árban és probléma megoldva. A kadenciahelyes lejátszással a szappanoperás hatás sincs jelen! Ha meg bekapcsolod a motion mozgásjavítást ( én azért ott is bekapcsolom alacsony álláson) akkor is kevésbé lesz szappanopera effektus mint a fix 60 Hz -és lejátszásnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged