Új hozzászólás Aktív témák

• mikrofon

veterán

Mivel mindig csak a panaszkodás megy, szeretnék egy pozitív példát is megosztani az emag újracsomagolt TV + SameDay futárszolgálat párosról.

Hétfőn késő este rendeltem az újracsomagolt 65c845 TV-t. Illetve még egy töltő kábelt is vettem, mert így két termék vásárlása esetén további kedvezmény jött le az UCS árból is. Mikor megrendeltem szerda-csütörtök volt írva várható kézbesítési napnak. Kicsit kételkedtem benne, ezért kedden és szerdán is többször ránéztem. Kedden este és szerdán kicsit furcsa volt a nyomkövetés, mert azt írta, hogy egyik csomag megérkezett már a helyi (győri) raktárba és a másik csomagra vár, ami még el sem indult. Hogy miért kell bevárni, fogalmam sem volt mint ahogy azt sem tudtam kideríteni, hogy melyik a TV vagy a kábel érkezett már meg.. Csütörtökön reggel 8:32-kor jött a Viber üzenet, hogy futárnál van a csomagom és az üzenetben benne volt a futár száma. 9-körül tudtam felni mert akkor volt egy kis időm erre. Mondta, hogy tök jó hogy hívtam, kb 40 perc és nálam van. Kicsit meglepődtem, mert ez számomra azt jelentette irány haza. Érkezés elött még 10 perccel csörgött hogy 10 perc múlva nálam lesz. Így is volt. 5 perc pontosan akkor érkezet mint előre jelezte. Szakadó esőben egyedül behozta, csak annyit kért a kiskapu és ajtót nyissam ki, a kutyát meg fogjam meg. Behozta lerakta, kedvesen köszönt és elment. Mindkét csomagot, a TV-t és a kábelt is meghozta.

UCS TV-vel sem volt semmi baj. Gyári csomagolása épp volt, csak át volt ragasztva EMAG-UCS szalaggal mert ugye már bontott volt. Látszott, hogy ki volt már bontva és használva is volt. De kb csak a távirányító volt kibontva, a talp csavarjai nem voltak kibontva így fali állványon lehettet. Illetve a kereten a védőfólia is rajta volt még. Hátulja kicsit poros volt, de a kijelző szépen le volt takarítva.
    Mivel 65c845X1 változatot kaptam, így az első bekapcsolás után felraktam a már bevált v599-es FW-t. Egyébként V562 volt rajta és látszott, hogy volt használva, mert a képbeállítások el voltak állítva. Beállítottam Vhiktor c835 ajánlása alapján. Én nagyon örülök az X1 változatnak, mert jó ez az új FW. Csak kijelzőnek használom így nekem nem gyenge a HW-ja.

Nagyon elégedett vagyok a TV-vel és az emaggal és a SameDay-jal is.

C845 észrevehetően jobb fényerőben a C825-nél. Adaptív/automatikus fényerőt használom ill. használtam mind a kettőn. Nagyon szeretem, hogy nem kell állítani nekem, hanem tök sötétben vagy lámpa mellett vagy világosban automatikusan állítja a környezeti fényhez a fényerőt. Főleg, hogy így a gyerekeimnek is könnyebb. Viszont pont emiatt jobban észrevehető, hogy a fényerő erősebb a C845-ben mint a C825-ben. Kicsit talán világosabb is mint kellene, mert kicsit zavaróan erős, de majd megszokom ;) . Talán a feketéje is még jobb bár lehet, hogy az csak a nagyobb fényerő miatti nagyobb kontraszt hatására tűnik jobbnak. Kijelzője sokkal jobban tükröződik mint a c825-é. De gondolom emiatt is tisztább a képe.
    Viszont az is kiderült számomra, hogy a c825 milyen jó TV volt annak idején és még most is megállja a helyet képi minőségben.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés