- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
senior tag
válasz
Vismajor01 #24063 üzenetére
Te dolgod, te tudod.
Én az ilyet úgy fogom fel ,hogy mivel az én érdekem hogy a folyamat haladjon ,akkor kilépek a komfortzónámból és ha 7kor jött a futár ,akkor lehetőségem szerint odateszem magam ,hogy mindketten haladjunk. A telefonra meg kifejezetten figyelek ,hogy elérhető legyek,hiszen fontos hívás érkezhet. És nem akkor amikor én úgy gondolom hogy elérhető vagyok,hanem akkor amikor ők úgy gondolják hogy felhívnak.
Kicsit azt érzem veled kapcsolatban ,hogy igazából nem akarsz túl sokat mozdulni ,hogy az a tv megjavuljon. A napi rutint nem igazán borítanád meg egy ilyen aprócska dolog miatt.
Igazából ha szembeállítjuk egymással azt ,hogy egy 600ezres tv javítása lényeg , de az a csóró munkásember meg dudál. Hát most őszintén ,nem lesz@rnám ,hogy dudál ?
Én garantáltam megkínálnám egy jó kávéval is!Mégegyszer mondom ,természetesen a Te dolgod. De ha egy hangyaf...nyit sem vagy képes áldozni a saját kis kényelmedből , akkor még később lesz javítva.
És ha végig gondolod , csak egyedeül Te szívod meg ,senki más.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Parfüm topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iWatch SE 2 44mm Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest