Új hozzászólás Aktív témák

• Bear

aktív tag

Sziasztok,

vettem egy TCL43EP660 TV-t a hálóba, amivel alapjaiban elégedett vagyok.
    - androidos
    - szép a képe
    - a menüje gyors
    - rendben van a WIFI, bár csak 2,4Ghz-es
    - bluetooth is korrekt. Én csak ezzel használom éjszaka. Jó, hogy külön megjegyzi a BT-s és a normál hangerőt, mivel nálam a hangszórói le vannak halkítva az éjszakai használat miatt, a fejhallgató rácsatlakozásakor pedig az ott utoljára beállított hangerőre áll be.

Viszont van néhány működésbeli és menüvel kapcsolatos javítanivaló szerintem a rendszerben, ezek zavarnak többé-kevésbé:
    - csatornaváltáskor a megjelenő csatornanév vastag szürke háttere kitakar egy jelentős részt a képből. Miért nem részben áttetsző?
    - csatornaváltáskor az előző műsor címét mutatja, majd 4-5mp alatt befrissül az éppen futóra. (ehhez persze az kell, hogy időközben változzon a sugárzott műsor a csatornán)
    - a műsorújságban lapozáskor az új lapon lévő csatornák esetén a lista “Nincs információ”-t ír, majd 1-2mp alatt befrissül
    - átvált a háttérben a műsorújságban lapozgatáskor a fókuszban lévő csatornára. Persze csak a hang, kiválasztáskor jelenik meg hozzá a kép is.
    - a távirányító hangos, nappal nem gond, de én éjszaka tolom, akkor már zavaró. Persze van androidos táv app a telefonra hozzá, bár az csak 1-2 alap dolgot tud.a csatornaléptető
    - gomboknál felfelé lépkedve növekszik a csatornaszám, de ha a 4 iránygomb használatával lépkedek, akkor a felfele gomb a csatornalistában lefelé lépdel
    - ha átállítom egy csatorna hangját Angolra, akkor az az összesre igaz lesz, ugyanez a feliratok esetén is. Ha pl.: HBO-ra kirakom a feliratot, akkor a TV2-n is lesz, ha van az adott műsoron. Reménykedem, hogy csak nem találtam meg a megfelelő menüpontot a beállításhoz.

És a legnagyobb gondom, hogy a feltelepített HBO GO appban késik a hang. Már nyomtam egy FR-t, illetve 2 frissítés is jött (most az itt pár napja linkelt 356-os szoft van rajta), de ezek nem oldották meg a hibát.

A kérdésem: nálatok jelentkezik hang probléma a HBO GO-ban? Mit érdemes még kipróbálni? Illetve a csatornához kapcsolt hang és felirat beállítására van ötletetek?

Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák