- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakcsiga
friss újonc
Sziasztok!
A tanácsotok kérném. Az utóbbi hetekben próbáltam infókat gyűjteni, de teljesen el vagyok veszve, ha arról van szó, hogy az egyes altípusok között az apróbetűs különbségeket megtaláljam. A gyártói oldalon is próbáltam tájékozódni, de mindig oda jutok, hogy elmegy a kedvem a TV vásárlástól.
Tehát amit keresek: 43 colos méret nekem elég lenne. Hálószobában használnám, leginkább este. Igazából TV adásokat, egyéb szolgáltatásokat jelenleg nem nézek. Pendrive-re szoktam feltenni, ami érdekel, és azt nézem. Persze ez idővel változhat.
Szóval ebben a 43-as méretben hogyan tudom rangsorolni a TCL-tévéket?
Elsősorban QLed-ben gondolkodom. De lehet egy sima 4K-s TV is elég lenne?
Automatikus fényerő állítás van valamelyikben, és azt azt jelentené, hogy a sötétben visszább veszi a fényerőt? Legtöbbször vacsora és elalvás előtt van időm megnézni valamit, és nem szeretem, ha kiég a retinám. Csak nem tudom, hogy a fényerőt ezekben be lehet e manuálisan állítani, és nem lenne hátrány, ha ezt nem kellene minden bekapcsolasnál eljátszani
Az un. Felskálázas hogyan működik ezekben, ha van köztük olyan?
Az LG 43QNED753RA-t néztem még, mert ezt a márkát jobban ismerem. Majd bele botlottam a TCL-be, és azóta nem tudok döntésre jutni, mivel sok van nekik, és sokszor még ugyanazon típuson belül különbség van egy 43-s és a nagyobb testvér között is. Nagyobbat nem igazán szeretnék, mert felesleges erre a célra a távolság miatt.
A többi markába már inkább bele se merültem, mert csak még jobban belezavarodtam volna.
Szóval 43-s méretben, melyiket javasolnátok? Vagy jobban járok az LG-vel? Hogyan tudom berangsorolni a TV-ket, hogy az, amire szükségem van, az a benne legyen, de a különbséget utána mérlegelni tudjam ár szempontjából. (az ilyen olyan összehasonlítások alkalmával mindig ellentmondásokat tapasztaltam a méretek miatti paraméterkülönbségek miatt... Nekem káosz) Főleg most kezdődnek az év végi akciók, de egyébként is ár alapján nehéz tényleges következtetést tenni mellé hasonló ársávban.
Elnézést a kisregényért, és nagyon köszönöm, ha tudtok segíteni a dilemmában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óra topik
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest