Új hozzászólás Aktív témák

• tothjani81

senior tag

Látom van érdeklődés a 65 c715 re . Samsung 55 q7 f et váltott nálam( hozzáteszem 1 generációs q7f amiben még volt dts, meg 100 hz) fénykorában 2017 ben 600.000 volt ez a tv. Na ehez tudom hasonlítani meg egy 2015 ös 7 es szériás lg hez illetve egy 7 es szériás panához ami most is megvan. Mondhatni tökéletes apró hibák vannak de nem vészes vállalható főleg ennyiért. Samunka is volt bőven nyűgje de fél milláért rosszabul viseled ezeket. Nem mindig a drága a jó több területen tapasztaltam. Ez a 715 ös egy jó modell de az x815 is zseniális ( hálóba x815 napalliba c715) nem gondolkodom cserén pedig nálam ez kardinális rész. Ha veszek valamit és nem igazán jön be már keresem ia az utódját. Nem tervezek tv t venni mostanság. Jók ezek a tcl qledek. Tompább a kép asamuhoz viszonyítva de ez nem meglepő mert a samu túlszaturált. 1 dolog amiben a samu a jobb az a tükröződés na meg talán a fényerő. De utóbbi inkább nekem jobb mert a samunn a fehér sokszor bántóan vakító volt. A c715 és a x815 is jó vétel. De szerintem a Tcl összes qled szériás tv je jó lesz. A qled alapból felső kategória.,

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés