Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- CinemaVision plugin ismertető a Kodihoz
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothjani81
senior tag
Látom van érdeklődés a 65 c715 re . Samsung 55 q7 f et váltott nálam( hozzáteszem 1 generációs q7f amiben még volt dts, meg 100 hz) fénykorában 2017 ben 600.000 volt ez a tv. Na ehez tudom hasonlítani meg egy 2015 ös 7 es szériás lg hez illetve egy 7 es szériás panához ami most is megvan. Mondhatni tökéletes apró hibák vannak de nem vészes vállalható főleg ennyiért. Samunka is volt bőven nyűgje de fél milláért rosszabul viseled ezeket. Nem mindig a drága a jó több területen tapasztaltam. Ez a 715 ös egy jó modell de az x815 is zseniális ( hálóba x815 napalliba c715) nem gondolkodom cserén pedig nálam ez kardinális rész. Ha veszek valamit és nem igazán jön be már keresem ia az utódját. Nem tervezek tv t venni mostanság. Jók ezek a tcl qledek. Tompább a kép asamuhoz viszonyítva de ez nem meglepő mert a samu túlszaturált. 1 dolog amiben a samu a jobb az a tükröződés na meg talán a fényerő. De utóbbi inkább nekem jobb mert a samunn a fehér sokszor bántóan vakító volt. A c715 és a x815 is jó vétel. De szerintem a Tcl összes qled szériás tv je jó lesz. A qled alapból felső kategória.,
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Vicces képek
- Battlefield 6
- Sweet.tv - internetes TV
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest