Új hozzászólás Aktív témák

• forguet

senior tag

Sziasztok!

Vettem egy TCL 55C735 TV-t.
    Vodafone mediacarddal szeretném használni, hogy ne legyen plusz egy távirányító és plusz egy készülék a médiabox miatt.
    Volt bennem egy félelem, mert a mediacard kompatibilis készülékek listájában nem volt benne, illetve a olvastam h ezzel volt már probléma a múltban TCL TV-knél.
    Na most volt a vodás szerelő, és próbálta üzembe helyezni, és nem sikerült (170 adó helyett 3-at talált)
    Már előre mondta, hogy nem biztos h sikerülni fog, mert a régebbi TCL tv-knél nem járt sikerrel.

A médiakártyát amúgy felismeri a TV, kiírja a részletes adatait is, de a csatornakeresés nem sikeres...a szerelő azt mondja, hogy szerinte az a gond, hogy nem lehet a TV-ben régiót állítani Magyarországon belül, illetve ami menüpontot találtunk az csak 4 számjegyig fogad régiókódot (és egy 5 számjegyűt kéne beállítani - 43104-es budapesti alrégió)

Eléggé morcos vagyok emiatt, nem preferálom a médiaboxot, mert plusz egy készülék, plusz egy távirányító, illetve lefoglalja az UTP portot is, és akkor még egy switchet is oda kell tennem h a TV is kapjon internetet... :W

Van bárkinek ötlete innen hogyan tovább?
    Már azon gondolkodom h elállok a TV-től és veszek egy Samsungot (bár sajnálnám, mert nagyon rendben van ez a tv, szép a képe, jó a hangja, gyors az oprendszere...)

Előre is köszi a véleményeket.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés