- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- forropite: Tapasztalataim a lágylézer-terápiával – mit érdemes tudni róla?
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagymolnar
tag
válasz
Kiskutya #14658 üzenetére
Én nyár óta gyúrtam a 835-re, mert TV használati szokásaink és a környezet miatt az OLED kiesik. A Sony 9505-ös széria jó volt csak volt egy ismert hibája, amire a Budafoki útiak is azt mondták, ismert hiba, de olyan kis mennyiségű embert érint, hogy nem javítják a szoftver. Az LG nekem megfelelő, de ott a 3-4 éves tv kukázható, mert belassul szoftveresen és nem tudsz rá rakni valamelyik streaming szolgáltató új appját és máris kezdődik a kompromisszum, vagy egy TV okosító, meg még egy távi.. (lásd HBO MAX és a 3.5 verzió alattiak) most, hogy 935-ös van a TCL-ből a képpel és a hanggal elégedett vagyok a JBL bar 5.1 nyugdíjazva, de ez a szoftveres hibamennyiség dühítő és még biztos van. Majd játszok még vele, max meghirdetem karácsony után ha nem bújunk ágyba
. A HIsense is felmerült korábban, de ott a HBO miatt kizáró, ha android, ha nem, ezt már le kellett volna fejleszteniük és akkor ne is említsem azt a tényt, hogy a HBO MAx is megy a levesbe jövőre, mint tudott...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Google Pixel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A Google Gemini mentheti meg az Apple Sirit
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest