- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
válasz
nagymolnar #14663 üzenetére
Pont vásárlás előtt kötötték be hozzánk az optikát. Jött android box t-töl amin van hbo max app, igaz buktam a Hdr-t de amit ott nézek ahoz a 4k is tökéletes. Minden más van vidaa-ra is ami nekem kell.
-
mikrofon
veterán
válasz
nagymolnar #14663 üzenetére
Tehát mégis csak ezt vetted és nem véletlenül hanem körül jártad a témát....
A lényeget is megírtad: "képpel és a hanggal elégedett vagyok"
Végülis egy tévének ez a fő feladata sőt ebből is leginkább az első....Ráadásul aki ilyen tévét vesz az dobjon már mellé egy Firestick 4k max-ot és/vagy egy shield tv pro-t és lehet megváltozik az élmény és az élete.....
Azért azzal tisztában kell lenni hogy egy ilyen tv-t tudni kell tartalommal is etetni. Hiszen akkor jön ki minden amit az áráért kapsz, amit kifizettél, amit belefejlesztettek. Normális tartalom nélkül ez csak egy tech-es spec gyűjtemény..... Jah e persze enélkül meg elmondható hogy van ilyenem de sz@r...
Ide jössz bele sz@rsz a topikba és még te háborogsz...
Ráadásul a rendszert szidod ami nem is TCL, nem is a RokuTV. Hanem az androidos más gyártja és fejleszti. Ezen a piacon ez van....
A hardverrel meg valójában elégedett vagy és ezt magad is megírod... És pont ez a TCL műve....Végülis azt is mondhatnánk. Ez is egy vélemény köszönjük! Nem kötelező ilyen tv-t venni! Szerencsére van alternativa. Más is gyárt tv-t!
Viszlát!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Házi hangfal építés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bittorrent topik
- Facebook és Messenger
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest