- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gergosz2: Emlékezzünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geza74
tag
Értem a hozzászólásod lényegi részét, de ez az átlag tévé felhasználóknak olyan szinten kínai, mint annak a rendje.
És ha még át is tudnád fűzni ezt a gondolatsort az átlag felhasználók agytekervényén, biztos vagyok benne, hogy tévé vásárláskor legalább 5 szempont lesz fontosabb, kezdve a felhősödéstől - vagy úgy általában a képminőségtől - kezdve a gyártó általános támogatásáig, gondolok itt arra, hogy spec. nekem eléggé lerombolta a renoméját a TCL azzal, hogy kiderült (számomra), hogy a "hivatalból" nem válaszolnak semmilyen support kérdésre, vagy hogy a számtalan gyári hiba ellenére olyan ritka a tévé által letöltött szoftverfrissítés, mint a fehér holló. (Ha egy termék nem működik megfelelően - lásd a hang eldobálós mizériát, fél milliós tévéken... -, akkor én elvárom, hogy ne félévente méltóztasson kijavítani egy cég egy ilyen hibát, és úgy egyébként: ne nekem kelljen már patch-ek után kutakodjak, és manuálisan szarakodni az apdétekkel. Mint ahogy egy autógyártó is ha felfedez egy gyártói hibát egy modellben, akkor a márkakereskedőnek kötelesége levélben értesíteni a felhasználót, pl. ha egy visszahívásról van szó. Oké, nem egy kategória, és nem túl jó példa, mert az autóvezetés veszélyes üzem, de a lényeg akkor is ez.)Szóval a többség nem full tech-buzi (még az itteni tagság se), spec. én is úgy vagyok vele, hogy ha megveszek egy terméket, az MŰKÖDJÖN, korrektül, és kész. Én ilyen oldszkúl-vágású vagyok, nem szeretek bütykölni, ha egy gyártó baszott jól megcsinálni a termékét.
Szóval a többséget annyira nem érdekli, hogy mindig minden a lehető legfrissebb legyen egy gépen, ha amúgy - lényegét tekintve - működik rendesen. Ennyit akartam végülis kinyögni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- SAMSUNG (QE75QN900ATXXN) 190CM 8K NEO Q-LED ! AKCIÓ!
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG (QE75QN95BAT) 190CM NEO-QLED 4K 100HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800A) 165CM 8K NEO-Q-LED AKCIÓ
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest