Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Vhiktor #13316 üzenetére
De hogyan állítsam be a különböző értékeket ugyanahhoz a képmódhoz? Lehet én értem félre, de a videódon elsőnek az SDR beállításokat mutatod, a "movie/mozi" képmódhoz, majd a HDR beállításokat ugyanott, a mozi alatt állítod. Ez nekem nem világos. (Mivel azt írtad, hogy pontosan ugyanabban a képmódban, és pontosan ugyanazon beállításokkal)
A Dolby Vision beállítások meg nekem nincsenek. Ezt akkor láttam utoljára, mikor megvettük a TV-t, azóta valahogy nem találom. (mondjuk nem is igen kerestem, akkor darkra tettem, azóta "jóvanazúgy" Megjegyzem tényleg
)
Aztán, nekem az "intelligens beállítások" menüpont is hiányzik.
Tény, hogy volt egy frissítés pár hete, én azóta nem babráltam, valamint az is tény, hogy 4k Fire Stick van a hdmi 1 porton, azon keresztül használjuk a TV-t.Most próbáltam egy factory resetet, de jelszót kér, és nem jön elő a billzet felugró, ergo nem tudok semmit begépelni.
Akkor lehet, hogy nálam vmi nem stimmel?
A videódat elmentettem, köszönöm, ha ezek a dolgok tisztázódnak, akkor rámegyek.
Új hozzászólás Aktív témák
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest